Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ετοιμάζεται ταινία για τον Παναθηναϊκό! Αυτοί θα υποδυθούν τους Γιαννακόπουλους (pic)

Ετοιμάζεται ταινία για τον Παναθηναϊκό! Αυτοί θα υποδυθούν τους Γιαννακόπουλους (pic)

paomovie 0

Ταινία που θα αφορά την ιστορία του μπασκετικού Παναθηναϊκού βρίσκεται στα σκαριά, και έγιναν γνωστά τα ονόματα των ηθοποιών που θα ενσαρκώσουν μερικούς από τους κεντρικούς ρόλους.

Συγκεκριμένα, ο Δάνης Κατρανίδης υποδύεται τον ιστορικό ηγέτη του «τριφυλλιού», Παύλο Γιαννακόπουλο, ενώ ο Αργύρης Πανταζάρας, έχει τον ρόλο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Μάλιστα, ο Πανταζάρας είχε συναντήσει πριν μερικές ημέρες τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού για να μάθει καλύτερα τον ρόλο του, κάτι που έκανε γνωστό μέσω ανάρτησης του στα social media λέγοντας:

«Ο χαμένος μου Αδερφός & Αιώνιος Νικητής. Παναθηναϊκός η ιστορία του ελληνικού μπάσκετ με 6 πανευρωπαϊκά. Κι εμείς με τη καλύτερη ομάδα ηθοποιών και συντελεστών στο σινεμά! Η νίκη είναι δεδομένη. Στο πλαίσιο των γυρισμάτων, το γήπεδο και ο πρόεδρος είναι έρευνα ρόλου. Για να καταλάβεις έναν ρόλο πρέπει να πλησιάσεις τον άνθρωπο πρώτα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο χαμένος μου Αδερφός & Αιώνιος Νικητής. Παναθηναϊκός η ιστορία του ελληνικού μπάσκετ με 6 πανευρωπαϊκά Κι εμείς με τη καλύτερη ομάδα ηθοποιών και συντελεστών στο σινεμά! Η νίκη είναι δεδομένη Στο πλαίσιο των γυρισμάτων, το γήπεδο και ο πρόεδρος είναι έρευνα ρόλου. Για να καταλάβεις έναν ρόλο πρέπει να πλησιάσεις τον άνθρωπο πρώτα. @dpg7000 @paobcgr #panathinaikos #pao #greenriver #champions #euroleague

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Argyris Pandazaras (@argyris_pandazaras) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

6 Πρωταθλήματα Ευρώπης 37 Πρωταθλήματα Ελλάδας 19 Κύπελλα Ελλάδας 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο 2 Τριπλ Κράουν Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο μια ομάδα αλλά η ιστορία του Ελληνικού Μπάσκετ. Γύρισμα στον όμιλο. Σαν σε όνειρο, μέσα στην αίθουσα με τα τρόπαια σχεδόν ασφυχτικά συναισθήματα μας κατακλύζουν. Υπέροχη σκηνή με τον κ. Δανή Κατρανίδη. Πατέρας κ Γιος. Πίσω από την αληθινή ιστορία Πίσω από το σενάριο στο χαρτί Το βλέμμα των ηθοποιών συναντήθηκε πραγματικά. @paobcgr #panathinaikos #movie #walloffame #champions #basketball #actor #commando

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Argyris Pandazaras (@argyris_pandazaras) στις

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…