Κεντρική Basket League Άρης Α.Σ. Άρης: “Αμεσα γίνεται Διοίκηση Πρωτοδικείου, να δεσμευτεί ο Γουλιέλμος για την μεταβίβαση των μετοχών…”

Α.Σ. Άρης: “Αμεσα γίνεται Διοίκηση Πρωτοδικείου, να δεσμευτεί ο Γουλιέλμος για την μεταβίβαση των μετοχών…”

Ολοκληρώθηκε το έκτακτο Δ.Σ. του Α.Σ. Άρης και υπήρξε επίσημη ενημέρωση για όσα αποφασίστηκαν. Αναλυτικά:

“Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. ΑΡΗΣ συνεδρίασε έκτακτα τη Δευτέρα 09/12/2019, με αποκλειστικό θέμα τις εξελίξεις στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γουλιέλμος, επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Α.Σ., Λευτέρη Αρβανίτη και του ζήτησε να προχωρήσει ο θεματοφύλακας του συλλόγου στο σχηματισμό νέας διοίκησης στην ΚΑΕ. Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, το δ.σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1) Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ θα καταθέσει άμεσα στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αίτηση για σχηματισμό πενταμελούς διοίκησης, η οποία θα αναλάβει να «τρέξει» τα πολλά και φλέγοντα θέματα που αφορούν στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

2) Προκειμένου να επιτευχθεί ευχερέστερα η μετάβαση στην επόμενη μέρα της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, είναι αναγκαία η διάθεση των μετοχών αυτής σε ιδιοκτήτη που θα εγκρίνει η Γενική Συνέλευση του Α.Σ. ΑΡΗΣ. Για το σκοπό αυτό, επιβάλλεται η άμεση δημόσια δέσμευση του Δημήτρη Γουλιέλμου ότι θα προβεί στη μεταβίβαση αυτών όταν του ζητηθεί, χωρίς οποιοδήποτε οικονομική ή μη αξίωση και εν γένει απαίτηση. Για όσο χρονικό διάστημα παραμένει μεγαλομέτοχος ο Δημήτρης Γουλιέλμος, είναι αυτονόητη η ανάγκη της διαρκούς ουσιαστικής οικονομικής συνεισφοράς του.

Σ’ αυτήν την κρίσιμη καμπή που βιώνει η ναυαρχίδα του συλλόγου μας, συστρατευόμαστε όλοι στο πλευρό της, για να αποτρέψουμε μία κατάσταση την οποία δεν έχουμε δει ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μας. Η νέα διοίκηση που θα οριστεί από τον Α.Σ. ΑΡΗΣ θα βρεθεί «με το καλημέρα» στο πλευρό της ομάδας, επιχειρώντας να καλύψει άμεσα κάποιες ανάγκες που δε χωρούν αναβολή. Πρώτο «πρέπει» είναι να ξαναγίνει ο ΑΡΗΣ μία οικογένεια, εντός και εκτός παρκέ και θα γίνει το παν για να επιτευχθεί.

Σ΄ αυτήν την προσπάθεια, δεν περισσεύει κανείς. Καλούμε όλο τον κόσμο στο πλευρό του Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ, ο οποίος βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του. Η ιστορία έχει δείξει ότι ενωμένος ο ΑΡΗΣ μπορεί να πετύχει θαύματα. Και ενωμένος μπορεί να αποτρέψει αυτό που σε αρκετούς φαίνεται κοντινό. Ο ΑΡΗΣ είναι μία από τις δύο ομάδες στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ που αγωνίζεται ανελλιπώς στην Α’ Εθνική και θα δώσουμε όλο το «είναι» μας για να μην αλλάξει αυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Εργασίες στο Παλέ για την αναμόρφωση του παρκέ

Αλλαγές στο Παλέ… Αύριο Παρασκευή (30/7) ξεκινούν εργασίες για την αναμόρφωση του πα…