Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βιλερμπάν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 67-66

Βιλερμπάν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 67-66

kosta koufos cska moscow villerban

Η Βιλερμπάν πήρε μία σπουδαία νίκη, καθώς επικράτησε εντός έδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 67-66. Η γαλλική ομάδα έκανε τη μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τέιλορ. Ο παίκτης των γηπεδούχων 13” πριν το φινάλε πέτυχε το νικητήριο τρίποντο και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη.

Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ στα πρώτα λεπτά, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ένα μικρό προβάδισμα τεσσάρων πόντων με πρωταγωνιστή τον Μάικ Τζέιμς (8-12). Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνέχισε να έχει τα ηνία του σκορ, αλλά δεν κατάφερε να αποκτήσει μία καλή απόσταση από τη Βιλερμπάν (12-17).

Η γαλλική ομάδα στο δεύτερο δεκάλεπτο “έπιασε” στον ύπνο τους φιλοξενούμενους. Η Βιλερμπάν με αιχμή του δόρατος τον Λομάζ έτρεξε ένα εκπληκτικό σερί 15-4 και κατάφερε να περάσει για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ (27-21). H ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη “ξύπνησε” και απάντησε με σερί 9-3 έχοντας σ΄αυτό το διάστημα πρωταγωνιστή τον Στρέλνιεκς (30-30). Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την εξαιρετική τους εμφάνιση και με βολές στο φινάλε του ημιχρόνου έκαναν το 33-30 και πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ τους.

To ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Βιλερμπάν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας παρέμειναν κοντά στο σκορ μέχρι και το φινάλε του ματς. H ΤΣΣΚΑ είχε το προβάδισμα, αλλά οι Γάλλοι ήταν μέσα στο παιχνίδι και ένα λεπτό πριν το φινάλε μείωσαν σε 66-64. Ο Τζόρνταν Τέιλορ πέτυχε ένα μεγάλο τρίποντο για τους γηπεδούχους.

Ο παίκτης της Βιλερμπάν 13” πριν το φινάλε σκόραρε και έκανε το 67-66 για τους γηπεδούχους. Ο Μάικ Τζέιμς ήταν μοιραίος για την ΤΣΣΚΑ, καθώς αστόχησε στην τελευταία επίθεση και η γαλλική ομάδα πήρε τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 12-17, 33-30, 50-52, 67-66

Screenshot 6 Screenshot 7

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…