Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βιλερμπάν – Φενέρμπαχτσε 72-88

Βιλερμπάν – Φενέρμπαχτσε 72-88

kostas sloukas fenerbache villeurbanne

Στις νίκες επέστρεψε η Φενέρμπαχτσε, καθώς επικράτησε εύκολα της Βιλερμπάν στη Γαλλία με 88-72 και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε τον έλεγχο σε όλο το ματς και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη και να φύγει με το διπλό.

Εξαιρετικό ήταν το ξεκίνημα της Φενέρμπαχτσε στο ματς, καθώς με σερί 8-0 πήρε από νωρίς τα ηνία του σκορ (3-8). Η Βιλερμπάν με ένα μικρό σερί 4-0 πλησίασε στον έναν πόντο (7-8), αλλά η τουρκική ομάδα με κορυφαίο τον Ντέρικ Ουίλιαμς (8 πόντοι) ανέβασε ξανά τη διαφορά (9-14). Στην αντίπερα όχθη, ο Γιεκίρι ήταν σε πολύ καλή ημέρα και κράταγε στο παιχνίδι τους Γάλλους (16-19).

Ο Μέλι Μαχμούτογλου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους, καθώς έφτασε τους 10 πόντους και έκανε το 27-18 για την ομάδα του. Εξαιρετική παρουσία είχε και ο Στίματς (4/5 δίποντα) και για πρώτη φορά η Φενέρμπαχτσε προηγήθηκε με διψήφια διαφορά (21-32). Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς συνέχισε να έχει τον πλήρη έλεγχο στο ματς και κράτησε εύκολα τα ηνία του σκορ μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου (36-48).

Η ίδια εικόνα παρέμεινε και στο δεύτερο μέρος. Η Βιλερμπάν δεν μπόρεσε να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο και η Φενέρμπαχτσε κράταγε σταθερά τη διαφορά σε υψηλά επίπεδα (52-67). H ανωτερότητα της τουρκικής ομάδας συνεχίστηκε και στο τελευταίο δεκάλεπτο και οι φιλοξενούμενοι πήραν την εύκολη νίκη με 88-72.

Τα δεκάλεπτα: 16-19, 36-48, 52-67, 72-88

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…