Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Τρομερός Ουίγκινς στη νίκη του ΠΑΟΚ!

Τρομερός Ουίγκινς στη νίκη του ΠΑΟΚ!

Wiggins2411192

O ΠΑΟΚ επικράτησε εντός έδρας του Ρεθύμνου με 7856, για την 8η αγωνιστική της Basket League, με τον Αντουέιν Ουίγκινς να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση σημειώνοντας νταμπλ νταμπλ για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο Αντουέιν Ουίγκινς ήταν το πρόσωπο της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Ρεθύμνου Cretan Kings αφού πραγματοποίησε με διαφορά την καλύτερη εμφάνιση του στο φετινό Πρωτάθλημα, βάσει του ranking. Είχε 25 βαθμούς ενώ η προηγούμενη καλύτερη επίδοση του ήταν εκείνη των 14 που είχε στο ματς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Στην πραγματικότητα θύμισε μέρες Λαυρίου αφού τη χθεσινή επίδοση του στο σύστημα αξιολόγησης του Πρωταθλήματος, την ξεπέρασε μόνο με την ομάδα της λαυρεωτικής πριν δύο χρόνια.

Είχε 34 στο δεύτερο ματς των προημιτελικών των πλέι οφ με τον Προμηθέα, 28 στο πρώτο ματς εκείνης της σειράς και 26 κόντρα στην ΑΕΚ.

Όποίος παίκτης κι αν είσαι εδώ κάνεις το παιχνίδι σου με Fantasy, Missions, Matchcombo & αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! Πάτα εδώ!
Ο Αμερικανός φόργουορντ σημείωσε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική “double-double” με 17 πόντους και 12 ριμπάουντ, αφού είχε 11+11 στο ματς της περασμένης Κυριακής με το Περιστέρι Winmasters. Έτσι έφτασε μέσα σε μία εβδομάδα σε όσα “double-double” είχε στις πρώτες 62 εμφανίσεις του στην ΕΚΟ Basket League.

Με τα δύο “double-double” ο Ουίγκινς έφτασε στην κορυφή της λίστας τον Τέρελ Παρκς της Λάρισας αλλά και τον Οκτάβιους Έλις που έφτασε χθες για δεύτερη φορά σε αυτήν την επίδοση.

Ακόμη, τα 12 ριμπάουντ αποτελούν ισοφάριση του ρεκόρ καριέρας του στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Τόσα είχε στο ματς της 7ης αγωνιστικής της σεζόν 2017-18 με το Λαύριο Megabolt κόντρα στην ΑΕΚ.

Επτά από τα 12 ριμπάουντ του Ουίγκινς ήταν αμυντικά και με αυτά ξεπέρασε τα 200 σε 64 παιχνίδια στην ΕΚΟ Basket League.

Επιπρόσθετα με τη μία τάπα που είχε, έφτασε τις 50 στην κατηγορία.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …