Κεντρική Ελλάδα Τα λιοντάρια γράφουν τη δική τους μοναδική ιστορία (vid)

Τα λιοντάρια γράφουν τη δική τους μοναδική ιστορία (vid)

basketaki

Ποιος είπε ότι το μπάσκετ δεν είναι τέχνη; Ποιος είπε ότι το μπάσκετ δεν είναι έμπνευση; Ποιος είπε ότι τα… λιοντάρια μπορεί να τα βρει κανείς είτε σε τροπικά δάση και ζούγκλες, είτε σε ζωολογικό κήπο; Χρειάζεται πολύ μεράκι, πολλή τρέλα, χιούμορ κι έμπνευση και η δημοφιλής σειρά La casa de papel κινδυνεύει να χάσει τα… πρωτεία. Και μάλιστα από… ερασιτέχνες!

Είναι κι εκείνοι που υποστηρίζουν το δόγμα του «επαγγελματίες έφτιαξαν τον Τιτανικό, ενώ ο Νώε ήταν ερασιτέχνης, αλλά έφτιαξε την Κιβωτό». Δεν θα σας κουράσουμε άλλο. Μια παρέα ερασιτεχνών μπασκετμπολιστών, που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα «Basketaki» αποφάσισε να φτιάξει ένα ξεχωριστό βίντεο.

Έφτιαξαν το δικό τους σενάριο, εμπνευσμένοι από τη δημοφιλή ισπανική σειρά του NETFLIX και δημιούργησαν ένα πεντάλεπτο βίντεο, το οποίο αξίζει να δείτε. Θα καταλάβετε ότι το μπάσκετ είναι έμπνευση, είναι τρόπος ζωής. Δεν γνωρίζουμε αν οι Lions (αυτό είναι το όνομα της ομάδας) θα κατακτήσουν το τρόπαιο, ξέρουμε με σιγουριά ότι έγραψαν τη δική τους ιστορία. Και μάλιστα την έγραψαν με ένα μοναδικό… μανιφέστο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Ζαλγκίρις – Αρμάνι Μιλάνο 87-73 (vid)

Με τον Έβανς οδηγό η Ζαλγκίρις «καθάρισε» την Αρμάνι Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν αυτή που «καιγότ…