Κεντρική NBA Συναρπαστικά παιχνίδια και νίκες για Θάντερ, Μάτζικ και Γκρίζλις (vids)
NBA

Συναρπαστικά παιχνίδια και νίκες για Θάντερ, Μάτζικ και Γκρίζλις (vids)

thunder warriors

Το έξτρα πεντάλεπτο χρειάστηκαν οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ για να πάρουν τη νίκη κόντρα στους Φιλαδέλφεια Σίξερς (127-119). Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι με τους Θάντερ να παίρνουν τελικά τη νίκη. Κορυφαίος και καθοριστικός ήταν ο Τζος Ρίτσαρντσον (28 πόντοι), ο οποίος σημείωσε 2 βολές και έστελε το ματς στην παράταση. Εξαιρετικά παρουσία είχαν και οι Κρις Πολ (27 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ) και Ντανίλο Γκαλινάρι (28 πόντοι, 7 ριμπάουντ). Στην αντίπερα όχθη, πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζόελ Εμπίντ με 31 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Συναρπαστική ήταν και η αναμέτρηση μεταξύ Ορλάντο Μάτζικ και Σαν Αντόνιο Σπερς, με τους πρώτους να παίρνουν τη νίκη αν και βρέθηκαν να χάνουν με 16 πόντους. Ο Νίκολα Βούτσεβιτς χάρισε στο τέλος η νίκη στην ομάδα του με βολές στο φινάλε, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Ιβάν Φουρνιέ που μέτρησε 26 πόντους. Από την πλευρά των ηττημένων προσπάθησε ο ΝτεΡόζαν με 21 πόντους.

Με νίκη συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους και οι Μέμφις Γκρίζλις, καθώς επικράτησαν των Γιούτα Τζαζ με 107-106. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μόραντε με 25 πόντους, ενώ ο Μίτσελ από την πλευρά των ηττημένων είχε 29 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=xKMb_LZhhZc&feature=emb_title

https://www.youtube.com/watch?v=Z9Ihb7jahd4&feature=emb_title

https://www.youtube.com/watch?v=mKD6qgoIjpg&feature=emb_title

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…