Κεντρική A2 Στις “αθλητικές ακαδημίες ΟΠΑΠ” η ακαδημία του Χαρίλαου Τρικούπη!
A2

Στις “αθλητικές ακαδημίες ΟΠΑΠ” η ακαδημία του Χαρίλαου Τρικούπη!

Στις 50 ακαδημίες μπάσκετ του προγράμματος “αθλητικές ακαδημίες ΟΠΑΠ” επιλέχθηκε η ακαδημία του Χαρίλαου Τρικούπη. Ο σύλλογος του Μεσολογγίου με ανακοίνωση του τονίζει ότι η επιλογή της ακαδημίας του ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλες ακαδημίες δικαιώνει την προσπάθεια για ανάπτυξη του αθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Μετά την μπασκετική αναγνώριση του ανδρικού τμήματος του Γ.Σ. ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ έρχεται άλλη μια αναγνώριση της συνεχούς προσπάθειάς μας για την ανάπτυξη του αθλήματος που υπηρετούμε.

Η ακαδημία μπάσκετ του συλλόγου μας επιλέχθηκε στο πρόγραμμα “Αθλητικές ακαδημίες ΟΠΑΠ”, ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλες ακαδημίες, βασιζόμενη τόσο σε ποιοτικά αλλά και ποσοτικά κριτήρια. Το γεγονός αυτό μας δικαιώνει και μας γεμίζει υπερηφάνεια και χαρά, ενώ ταυτόχρονα ανεβάζει το αίσθημα ευθύνης απέναντι στις μικρές αθλήτριες και τους μικρούς αθλητές μας, είτε πρόκειται για αθλούμενους, είτε για μελλοντικούς αθλητές.

Βασική παροχή του προγράμματος αυτού, στο οποίο θα συμμετέχουν μόνο 50 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, είναι η ιατρική ασφάλιση όλων των παιδιών μας. Σε συνδυασμό με την παροχή υλικού προπόνησης και πληροφοριών (μέσω σεμιναρίων και επιστημονικών ημερίδων) για τους προπονητές, τους γονείς και τους μικρούς αθλητές το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ μας βοηθάει να ανεβάσουμε το επίπεδο λειτουργίας μας και να παράγουμε καλύτερα αποτελέσματα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Οι διαδικτυακές μεταδόσεις σε Α2, Β’ και Γ’ Εθνική

Διαδικτυακά θα μεταδοθούν οι εξής αγώνες: A2 Ανδρών 31/10, Πανερυθραϊκός-Μαρούσι από το κα…