Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Σφαιρόπουλος:”Δεν παίζουμε άμυνα, για αυτό χάνουμε”

Σφαιρόπουλος:”Δεν παίζουμε άμυνα, για αυτό χάνουμε”

sfairopoulos giannis pic

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται αύριο την Βιλερμπάν στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μιλώντας στην media day της ομάδας του απέδωσε τις ήττες στην κακή άμυνα που παίζει η ομάδα του.

Παράλληλα, μίλησε για τους τραυματισμούς, την προσθήκη του Καλοϊάρο στο ενεργό ρόστερ της Μακάμπι αλλά και το φορτωμένο πρόγραμμα του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Δεν παίζουμε καλή άμυνα στα τελευταία παιχνίδια και για αυτό έχουμε συνεχόμενες ήττες. Ελπίζω με τη βοήθεια του κόσμου μας να το αλλάξουμε αυτό».

Για το φορτωμένο πρόγραμμα: «Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλά ματς, 11 τον Νοέμβριο και 11 τον Δεκέμβριο, κάτι που σημαίνει λιγότερη προπόνηση, κάτι που κάνει δυσκολότερη την αποθεραπεία των τραυματιών. Ξέρω ότι έχουμε πολλούς τραυματίες αλλά έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες και την ομάδα».

Για τους τραυματίες: «Οι Μπλακ, Κάσπι και Μπράιαντ είναι τραυματίες. Θα δοκιμάσουν σήμερα στην προπόνηση και θα δούμε αν θα παίξουν αύριο. Αν πονάνε ακόμα δεν θέλω να ρισκάρω μεγαλύτερο τραυματισμό».

Για την προσθήκη του Καλοϊάρο: «Είναι μια εξτρά λύση.  Με τόσους τραυματίες δε θέλαμε να επιβαρύνουμε τους υγιείς παίκτες. Γνωρίζει την ομάδα και πιστεύω πως μπορεί να μας βοηθήσει για κάποια λεπτά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…