Κεντρική Basket League Άρης “H ανακοίνωση του συλλόγου δείχνει τους παίκτες…”

“H ανακοίνωση του συλλόγου δείχνει τους παίκτες…”

O Λευτέρης Μποχωρίδης ήταν ο κορυφαίος του Άρη απέναντι στο Περιστέρι και σταμάτησε στους 27 πόντους. Ο Ελληνας παίκτης δήλωσε:

“Ηταν δύσκολο αλλά είμαι εδώ. Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν. Τον Παναγιώτη Μπουτοβίνο, τον γυμναστή που με… πέθανε στην προπόνηση, όλη την ομάδα που με βοήθησε από την αρχή. Νιώθω πολύ ωραία και είμαι ευτυχισμένος που γύρισα. Θα έρθουν καλύτερες μέρες”.
Επίσης, ανέφερε:

Για την εμφάνιση της ομάδας: “Η νίκη μετράει στο σημερινό παιχνίδι. Το θέλαμε παραπάνω. Είμαι χαρούμενος που παίξαμε ωραίο μπάσκετ και που κερδίσαμε με σημαντική διαφορά”.

Για την επιστροφή του και αν ο Άρης χρειάζεται την παρουσία του: “Εγώ θα πω ότι ο Μποχωρίδης χρειάζεται τον Άρη, είμαι χαρούμενος που γύρισα, νιώθω καλά και φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο που ένιωσα ότι δεν έλειψα ούτε μέρα”,

Για την συμπεριφορά της ομάδας στην επιστροφή του: “Αυτό που νιώθω είναι ότι νιώθω καλά και μπορώ να βοηθήσω σε όλους τους τομείς. Δείξαμε καλό πρόσωπο, πολύ διαφορετικό από τα άλλα παιχνίδια αλλά αυτό είναι δουλειά όλης της ομάδας”.

Για το αν νιώθει πίεση: “Σίγουρα υπάρχει πίεση όταν μία ομάδα έχει 6 σερί ήττες και ο σύλλογος βγάζει ανακοίνωση που δείχνει τους παίκτες. Ίσως τα προβλήματα πρέπει να λύνονται μεταξύ μας αλλά τώρα το σημαντικό είναι ότι επιστρέψαμε στις  νίκες”.

Για την συνέχεια, την βοήθεια στην ΚΑΕ από όλους του φορείς: “Αφιερώνουμε την προσπάθεια που κάναμε και την νίκη που κάναμε σε αυτούς που βοηθούν. Είναι κάτι που ξαναγίνεται αυτό από τους οργανωμένους με την οικονομική ενίσχυση και τους ευχαριστούμε, όπως φυσικά και για την στήριξή τους στην προπόνηση. Είναι η δύναμη του Άρη οι φίλαθλοί του και σίγουρα βοήθησαν και άλλους παίκτες να δώσουν το κάτι παραπάνω”.

Και κατέληξε: “Έχουμε καλή ομάδα, μπορούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και το δείξαμε και σήμερα. Είμαι αισιόδοξος. Βρισκόμαστε ακόμα σε δύσκολη θέση αλλά με το σημερινό πρόσωπο, μπορούμε να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…