Κεντρική Γυναίκες “Τα κορίτσια είναι πανέτοιμα και πιστεύουμε σε αυτά”

“Τα κορίτσια είναι πανέτοιμα και πιστεύουμε σε αυτά”

maslarinos ethniki gynaikon e1573491001843

H Εθνική γυναικών αγωνίζεται εναντίον της Σλοβενίας (14/11, 21:10), για τα προκριματικά του Εurobasket 2021, με τον Βασίλη Μασλαρινό να τονίζει στις δηλώσεις του την εμπιστοσύνη που έχει στις παίκτριες του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Είναι πολλά αυτά που θα πρέπει να προσέξεις απέναντι σε μια ομάδα σαν τη Σλοβενία, που έχει τη δική της φιλοσοφία και ταυτότητα εντός γηπέδου. Το βασικότερο είναι ο ρυθμός του αγώνα και πως θα αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις που θα μας δημιουργήσουν οι περιφερειακές της αθλήτριες. Αν καταφέρουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και ακολουθήσουμε το πλάνο μας για να αντιμετωπίσουμε τα τρία γκαρντ της Σλοβενίας, νομίζω η ομάδα μας έχει τύχη να είναι ανταγωνιστική κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Τα κορίτσια είναι πανέτοιμα και πιστεύουμε 100% σε αυτά. Όλο το επιτελείο κάναμε έναν αγώνα δρόμου για να δώσουμε όσο περισσότερες πληροφορίες μπορούμε στις παίκτριες. Τα νεαρότερα κορίτσια έχουν πολύ ταλέντο και ενθουσιασμό και μας έχουν βοηθήσει πολύ σε αυτό. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα κάνουμε μια καλή αρχή.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 Γυναικών: MVP της 19ης αγωνιστικής η Tζίλιαν Αλέιν

MVP της 19ης αγωνιστικής η Τζίλιαν Αλέιν. Η Τζίλιαν Αλέιν  αναδείχθηκε MVP της 19ης Αγωνισ…