Κεντρική Γ' Εθνική “Σκληρή” ανακοίνωση Μίλωνα για τη διαιτησία με το Πέρα!

“Σκληρή” ανακοίνωση Μίλωνα για τη διαιτησία με το Πέρα!

milonas

Ο Μίλωνας ηττήθηκε εκτός έδρας από το Πέρα, αλλά η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει “φρικτά” παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Δημήτρη Αποσκίτη εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία επιτίθεται στους δύο διαιτητές της αναμέτρησης. Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει δεν θα αφήσει κανέναν να παίζει με τα συμφέροντα της και με τον ιδρώτα των παικτών της ομάδας.

Αναλυτικά;

“Ο Μίλωνας είναι ένα από τα σωματεία, που δεν ασχολείται με τη διαιτησία (αν και αρκετές φορές έχουμε αδικηθεί), αλλά δεν μπορούμε να μην μιλήσουμε για το «χειρουργείο», που υπέστη η ομάδα μας στο παιχνίδι με το Πέρα. Οι διαιτητές της αναμέτρησης αποφάσισαν να γίνουν πρωταγωνιστές και να αφήσουν σε ρόλο «κομπάρσου» τους παίκτες των δύο ομάδων.

Όλοι την εβδομάδα υπήρχαν οι φήμες, για το τι θα δούμε στο παιχνίδι με το Πέρα, και όσα έγιναν σήμερα ήρθαν να τις επιβεβαιώσουν. Οι κύριοι Χριστοδουλάκης και Ναστούλης έβαλαν τα «χειρουργικά τους γάντια» και «έσφαξαν» την ομάδα μας και έδωσαν τη νίκη στους γηπεδούχους. Φάουλ, φλόπινγκ και διαμαρτυρίες έμειναν ατιμώρητα, ενώ για εμάς σφύριζαν την παραμικρή επαφή και μας χρέωσαν με τέσσερις τεχνικές ποινές (!).

Οι διαιτητές σε πολλές περιπτώσεις αποφάσισαν να κάνουν τα «στραβά μάτια» και να χρεώσουν ελάχιστα φάουλ τους γηπεδούχους, με αποτέλεσμα ο Μίλωνας να εκτελέσει μόλις 12 βολές (!) σ΄ένα ολόκληρο παιχνίδι. Αντίθετα, οι παίκτες μας δεν μπορούσαν να παίξουν άμυνα, καθώς και η «ανάσα» τους σφυριζόταν φάουλ και η αναμέτρηση τέλειωσε με τις βολές να είναι 27-12. Σ’ ένα παιχνίδι, που είναι ντέρμπι και σκληρό, πρέπει να αποτελεί παγκόσμιο το ρεκόρ η μία ομάδα να έχει μόλις 12 βολές…

Ως σωματείο δεν ασχολούμαστε με τους διαιτητές, αλλά τέτοιες «εχθρικές» διαιτησίες και «χειρουργεία» δεν μπορούν να περάσουν στο απυρόβλητο. Σήμερα, οι κ. Χριστοδυλάκης και Ναστούλης «επέλεξαν» τους νικητές της αναμέτρησης και υποχρέωσαν την ομάδα μας στην ήττα. Ο Μίλωνας θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα του, αλλά και τον ιδρώτα των αθλητών μας, που μοχθούν μέσα στο παρκέ και είναι ανεπίτρεπτο να τους στερείτε το δικαίωμα να πάρουν αυτό που αξίζουν.

Ο Μίλωνας είναι ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της χώρας και δεν θα αφήσουμε κανέναν να παίζει με την ιστορία μας. Η ομάδα μας επέστρεψε στις εθνικές κατηγορίες και σε πείσμα όλων θα πρωταγωνιστεί και θα επιστρέψει εκεί, που ανήκει, ακόμη και αν χρειαστεί να παίζει μέσα στο παρκέ 5 εναντίον 8….

Τα καλύτερα έρχονται και να είστε σίγουροι ότι κανείς δεν θα βάλει «στοπ» στα όνειρα μας, όσα εμπόδια κι αν μας βάλουν.

Υπάρχει κάποιος θεσμός, που θα προστατεύσει ένα από τα λαοφιλέστερα αθλήματα, ή θα παλεύουμε μόνοι μας;;; Θα περιμένουμε με «αγωνία» τους επόμενους ορισμούς, για να δούμε αν οι αρμόδιοι φορείς θα «επιβραβεύσουν» τους δύο διαιτητές για όσα έκαναν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National league 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Σπουδαίες νίκες για Ηλυσιακό και Πικέρμι. Δείτε τα αποτελέσματα των play off. Σε ένα συγκλ…