Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Σκέφτηκα να αποσυρθώ”

“Σκέφτηκα να αποσυρθώ”

rivers zalgiris

Ο Κέι Σι Ρίβερς επέστρεψε στην Ευρωλίγκα και είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του στη διοργάνωση με τη φανέλα της Ζαλγκίρις Κάουνας. Ο Αμερικανός παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία σημείωσε ότι σκέφτηκε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο 15min.lt:

Για τις ενοχλήσεις που ένιωθε όταν ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού μετά τον αγώνα απέναντι στη Μακάμπι:«Έπαιρνα την μπάλα, προσπαθούσα να τη σηκώσω και να σουτάρω και δεν υπήρχε αποτελέσματα. Δεν μπορούσε ούτε να σηκώσω την μπάλα, ούτε να κάνω μια κάμψη. Σκέφτηκα ότι δεν μπορεί αυτό να συμβαίνει τώρα πριν από τα πλέι οφ.

Είμαι μαχητής. Ακόμη κι αν δεν έβαζα πόντους, πίστευα ότι θα μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα μου με άλλους τρόπους. Ήταν πολύ οδυνηρό για εμένα. Ένιωσα ότι απογοήτευσα όλο τον οργανισμό και την ομάδα. Κατάλαβα ότι δεν ήμουν αυτός που έπρεπε. Αυτές είναι οι δικές μου στιγμές σε τόσο σημαντικούς αγώνες, αλλά σκέφτηκα ότι τώρα η στιγμή έφτασε και δεν είμαι αυτός που πρέπει”.

Για την περίοδο που δεν είχε αξιόλογη πρόταση στα χέρια του: «Ένιωσα απαίσια, σαν να με χτυπά κάτι στο στομάχι. Τι πάει στραβά μαζί μου; Ένιωθα ότι θα βρεθώ κάτω από τη γη. Δεν θα έλεγα πως βίωσα κατάθλιψη, αλλά ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή. Γιατί κανείς δεν με ήθελε; Γιατί με έχουν ξεγράψει; Πολλά πέρασαν από το μυαλό μου. Ρώτησα τον ατζέντη μου, τι… διάολο συμβαίνει και τι πρέπει να κάνω, αφού εδώ και έξι χρόνια παίζω στο κορυφαίο επίπεδο; Καταλαβαίνω ότι αυτός ο τραυματισμός ήρθε σε κακή στιγμή, αλλά είναι μέρος του μπάσκετ. Δεν μπορούσα να το ελέγξω. Για μια στιγμή σκέφτηκα μήπως πρέπει να τερματίσω την καριέρα μου. Ένιωθα πως δεν αξίζω κάποια ευκαιρία. Τότε όμως με πλησίασε η γυναίκα μου και με ρώτησε αν είμαι τρελός λόγω του ότι στα 31 μου σκεφτόμουν να αποσυρθώ. Μου είπε να μείνω θετικός και η ευκαιρία θα έρθει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…