Κεντρική Basket League Άρης “Πρέπει πάντα να βρίσκεις τρόπους να προοδεύεις”

“Πρέπει πάντα να βρίσκεις τρόπους να προοδεύεις”

sakellariou

Δύσκολη χαρακτήρισε την αποστολή του Άρη στην Κρήτη κόντρα στο Ρέθυμνο ο Βαγγέλης Σακελλαρίου, εστιάζοντας στο γεγονός ότι ο αντίπαλος τους κέρδισε την ΑΕΚ και τον Προμηθέα εντός έδρας.

Παράλληλα, ο γκαρντ των “κίτρινων” τόνισε ότι το μπάσκετ είναι σαν την ζωή, εννοώντας ότι δεν γίνετε να νικάς πάντα, αλλά οφείλεις να βρίσκεις τρόπους για να γίνεις καλύτερος.

Διαβάστε αναλυτικά:

Αν έφτανε ο αγώνας με το Περιστέρι για να βγει το πλάνο της χρονιάς, θα ήμασταν ευτυχισμένοι. Ωστόσο, γνωρίζουμε πως αν αυτή η νίκη δεν είναι απαρχή μιας γενικότερης αντεπίθεσης από την πλευρά μας, αν δεν συνδυαστεί με μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων, αν δεν είναι η σπίθα που θα ανάψει τη φλόγα, τότε δεν είχε καμία αξία.

Ο Άρης, κόντρα στο Περιστέρι, απέδειξε ότι είναι μια ομάδα που μπορεί να παίξει καλό μπάσκετ. Το γιατί βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση, ούτε ο χώρος προσφέρεται, ούτε εγώ έχω ρόλο κριτή.

Είχαμε αρκετές ατυχίες, αλλά δεν αρμόζει ούτε στην ιστορία καθενός από εμάς, αλλά κυρίως στη φανέλα και στο όνομα του Άρη να αναζητούμε δικαιολογίες. Κάνουμε αυτό που οφείλουμε: Σκύβουμε το κεφάλι, δουλεύουμε σκληρά όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις και σε κάθε αγώνα προσπαθούμε περισσότερο, και περισσότερο, αναζητώντας τους τρόπους για να βγούμε από το πρόβλημα.

Στο Ρέθυμνο η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη. Από μόνο του το γεγονός ότι οι αντίπαλοί μας νίκησαν την ΑΕΚ και τον Προμηθέα σε αυτό το γήπεδο, είναι ενδεικτικό του βαθμού δυσκολίας. Κι αυτός ο βαθμός δυσκολίας, θα κάνει ακόμα πιο σημαντική τη νίκη μας.

Το μπάσκετ είναι κομμάτι της ζωής. Δεν μπορείς πάντα να νικάς, πρέπει όμως πάντα να προσπαθείς να προοδεύεις. Αυτό έχει σημασία, να γίνεσαι καλύτερος. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε κι εμείς. Να βρούμε τους τρόπους να προοδεύσουμε κι ως άτομα, κι ως σύνολο και το ένα πρέπει να είναι αλληλένδετο με το άλλο.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…