Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Παιδαριώδη λάθη”

“Παιδαριώδη λάθη”

Ο ΠΑΟΚ υπέστη μία οδυνηρή ήττα, καθώς έχασε από τον Πανιώνιο, με τον οποίο έχουν τους ίδιους στόχους τη φετινή χρονιά. Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Χαραλαμπίδης, σημείωσε ότι η ομάδα του έκανε παιδαριώδη λάθη στην τελευταία περίοδο και αυτά της στέρησαν τη νίκη.

Αναλυτικά:

«Αρχικά θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανιωνίου για τη σημερινή νίκη. Με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, θεωρώ ότι δεν μας άξιζε να κερδίσουμε.

Τα 7 λάθη που κάναμε στην τέταρτη περίοδο, τα οποία ήταν παιδαριώδη, θεωρώ ότι ήταν καθοριστικά για την εξέλιξη του αγώνα και φάνηκε ότι δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε.

Μέχρι εκείνο το σημείο, δεν παίξαμε τακτικά με τον τρόπο που θα θέλαμε, αλλά ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, καθώς στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου είχαμε διαφορά 6 πόντων. Στο τέλος, όμως, δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε ούτε το σκορ, ούτε τα συναισθήματά μας».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολλές μεταπτώσεις στην απόδοσή του και συνήθως δεν παίζει καλά στα τελευταία δεκάλεπτα των εκτός έδρας αγώνων: «Αυτή η ομάδα έχει μια ευχή και μια κατάρα, που είναι να παίζει με τον ενθουσιασμό της και να παίζει και με την απογοήτευσή της. Θεωρώ ότι πρέπει να μάθουμε να κοντρολάρουμε τα συναισθήματά μας και τον τρόπο που παίζουμε.

Δεν πρέπει ούτε να ενθουσιαζόμαστε, αλλά ούτε και να απογοητευόμαστε. Η διαφορά της εικόνας της ομάδας με τον τρόπο που παίζουμε εντός και εκτός έδρας είναι χαοτική και αυτό θα πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα, γιατί έχουμε κρίσιμα παιχνίδια τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…