Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “O Πιτίνο μου έδωσε κίνητρο να αλλάξω τον τρόπο που σκεφτόμουν”

“O Πιτίνο μου έδωσε κίνητρο να αλλάξω τον τρόπο που σκεφτόμουν”

thomas

Στο γεγονός ότι ο Ρικ Πιτίνο τον βοήθησε στο να αλλάξει προς το καλύτερο το παιχνίδι του στάθηκε ο Νεσόν Τόμας σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΝOVA, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Μπασκόνια.

Παράλληλα σε ερώτηση για τις εκτός έδρας νίκες του Παναθηναϊκού φέτος δήλωσε ότι είναι κάτι θετικό αλλά τόνισε ότι πρέπει να προστατεύουν περισσότερο την έδρα τους.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Πέρσι ήρθε και άλλαξε το παιχνίδι μου. Μου έδωσε μεγάλο κίνητρο να παίξω, μου άλλαξε τον τρόπο που σκεφτόμουν. Θέλω τώρα που επέστρεψε να είμαι πιο σταθερός και να είμαι καλύτερος αμυντικά. Ξέρω τι μπορώ να κάνω στην επίθεση, αλλά θέλω να γίνω πιο αποτελεσματικός στην άμυνα. Προσπαθώ να είμαι όσο πιο σταθερός μπορώ.

Ο κόουτς Βόβορας μας προετοίμασε καλά για να πάρουμε δύο σημαντικές νίκες. Έχουμε αυτοπεποίθηση, αλλά δεν πρέπει να παραείμαστε ανεβασμένοι. Η Μπασκόνια είναι καλή ομάδα, ο Σενγκέλια είναι πολύ καλός παίκτης και θα προσπαθήσουμε να τους αντιμετωπίσουμε συλλογικά. Ανυπομονώ για την πρόκληση».

Για την μεγαλύτερη άνεση του Παναθηναϊκού φέτος εκτός έδρας: «Είμαστε μια ομάδα που δουλεύει σκληρά και έχουμε μεγαλύτερο βάθος από πέρσι. Είναι καλό να κερδίζεις εκτός έδρας, όπως κάνουμε φέτος, αλλά θα πρέπει να προστατεύουμε περισσότερο το γήπεδό μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…