Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να δημιουργήσουμε μια ταυτότητα και να την κρατήσουμε”

“Να δημιουργήσουμε μια ταυτότητα και να την κρατήσουμε”

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται εντός έδρας με αντίπαλο την Σαραγόσα (20/1119:00), για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League, με τον Κώστα Χαραλαμπίδη να μιλάει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση στην media day των “ασπρόμαυρων“.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Είναι δεδομένο ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα αμυντικά και επιθετικά, με πολύ καλή λειτουργία, μια αθλητική ομάδα που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο και σε όλα τα παιχνίδια της είναι αρκετά ανταγωνιστική

Για το τίτλο που είχε πάρει ο ΠΑΟΚ το 1991 στη Γενεύη κόντρα στην Cai Σαραγόσα (σ.σ. η προσεχή αντίπαλος του Δικεφάλου είναι άλλη, η Casademont Σαραγόσα):
“Όπως όλος ο κόσμος, έβλεπα τον αγώνα. Πάρα πολλές αναμνήσεις, ήταν άλλα χρόνια τότε, βλέπαμε και απολαμβάναμε την Θεσσαλονίκη με τίτλους, αλλά εντάξει πρέπει να είμαστε στην πραγματικότητα. Αντιμετωπίζουμε τα θέματα που έχουμε. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης.”

Για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο:
“Υπάρχει μια δυσκολία γιατί πρέπει να κάνουμε διαχείριση της αγωνιστικής κατάστασης, θεωρώ ότι τα παιδιά γνωρίζουν το περιβάλλον και τις συνθήκες και θα είναι έτοιμοι.”

Για την αγωνιστική ταυτότητα του ΠΑΟΚ:
“Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ταυτότητα και να την κρατήσουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουν τα παιδιά το γνωρίζουν, δεν πρέπει να σταματάμε να παλεύουμε ποτέ. Τα υπόλοιπα αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι, και προσπαθούμε μέσω των προπονήσεων να παίρναμε μικρά πράγματα ώστε αυτά στο μέλλον να λειτουργήσουν σωστά. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, εμείς πρέπει να ανακάμψουμε λόγω του κακού ξεκινήματος.”

Για τον Λιούις:
“Χτες δεν προπονήθηκε προληπτικά, θα αγωνιστεί κανονικά αύριο και στα επόμενα παιχνίδια.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…