Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Κλείνω τα αυτιά μου στην αρνητικότητα”

“Κλείνω τα αυτιά μου στην αρνητικότητα”

rochestie olympiakos

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ. Ο Τέιλορ Ρότσεστι πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τους “ερυθρόλευκους” και όπως τόνισε είναι πολύ χαρούμενος, ενώ σημείωσε ότι κλείνει τα αυτιά του στην αρνητικότητα.

Αναλυτικά:

-Είχες βρεθεί πολύ κοντά στον Ολυμπιακό στο παρελθόν και τώρα επιτέλους είσαι εδώ;

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ! Είμαι χαρούμενος που παλεύω για αυτή την ομάδα, για αυτή την πόλη και για αυτούς τους φιλάθλους. Είναι ένα συναρπαστικό μέρος με πολλές προσδοκίες, και από πλευράς φιλάθλων και από τον εαυτό μου. Ήρθα εδώ για να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να νικά!»

-Τέιλορ, είναι ιδιαίτερο να έχεις συμπαίκτη τον Βασίλη Σπανούλη;

«Φυσικά! Ο Ολυμπιακός διαθέτει κάποιους μεγάλους παίκτες, υπάρχει μεγάλη παράδοση. Από τη διοίκηση μέχρι τους φιλάθλους, νιώθω ευγνώμων που είμαι εδώ!»

-Η μεγάλη εμπειρία σου φάνηκε από το πρώτο λεπτό που πάτησες στο παρκέ, έστω και με δύο-τρεις προπονήσεις. Είναι πικρή η γεύση να συνδυάζεις το ντεμπούτο σου με ήττα;

«Το πιο σημαντικό είναι πως ήρθα εδώ για να προσπαθήσουμε να πετυχαίνουμε νίκες. Δεν με απασχολεί ειλικρινά τι συμβαίνει με εμένα, είμαι εδώ για να νικάω εγώ και ο Ολυμπιακός, με όποιον τρόπο!»

-Τι σου είπαν όταν ήρθες στον Ολυμπιακό για το κακό ξεκίνημα αυτή τη σεζόν;

«Δεν επικεντρώνομαι σε κανένα τύπο αρνητικότητας. Κλείνω τα αυτιά μου στην αρνητικότητα. Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάτι αρνητικό ούτως ή άλλως. Πιστεύω μόνο πως μπορούμε να μάθουμε και να είμαστε καλύτεροι την επόμενη εβδομάδα».

-Ποιο είναι το μήνυμά σου στους φιλάθλους του Ολυμπιακού;

«Συνεχίστε να παλεύετε για εμάς! Εμείς παλεύουμε για εσάς!»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…