Κεντρική Γυναίκες “Επικίνδυνο το παιχνίδι με Ισλανδία, ο κόσμος να βοηθήσει την νέα Εθνική”

“Επικίνδυνο το παιχνίδι με Ισλανδία, ο κόσμος να βοηθήσει την νέα Εθνική”

Για την ήττα από την Σλοβενία καθώς και για το παιχνίδι απέναντι στην Ισλανδία για τα προκριματικά του Εurobasket 2021 μίλησε ο Βασίλης Μασλαρινός.

Συγκεκριμένα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε: “Κάναμε την προσπάθειά μας. Παίξαμε με μια ομάδα που έχει συγκεκριμένη ταυτότητα και φιλοσοφία μέσα στο παρκέ και είναι μαζί πολλά χρόνια. Είχαμε τον τραυματισμό της τελευταίας στιγμής με την Νικολοπουλου που η απουσία της είναι πολύ σημαντική. Ήμασταν 40 λεπτά μέσα στο παιχνίδι και αν ήμασταν πιο τυχεροί θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να το είχαμε κλέψει. Κέρδος είναι η εμφάνιση, αλλά και το γεγονός ότι βάλαμε στο ροτέισον δύο νέα κορίτσια που τις περιμέναμε τα επόμενα χρόνια, αλλά ήδη είναι έτοιμες”.

Για το ματς Κυριακής (17/11) στη Χαλκίδα απέναντι στην Ισλανδία: “Πρέπει ο κόσμος να βοηθήσει τη νέα Εθνική, καθώς ο αγώνας με τη Ισλανδία είναι επικίνδυνος. Μην ξεχνάμε ότι εμείς έχουμε μια νέα ομάδα. Θα πρέπει, ωστόσο, να διαχειριστούμε την κούραση μας, αν και πιστεύω ότι θα είμαστε το ίδιο καλοί και στο παιχνίδι της Κυριακής. Περιμένουμε τον κόσμο κοντά μας”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

ΠΑΣ Γιάννενα για Μπεκατώρου: “Η ομοσπονδία έχει μεγάλη ηθική ευθύνη”

Τα συγχαρητήρια της στην Σοφία Μπεκατώρου για το θάρρος της να βγει και να αποκαλύψει δημό…