Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Είπα στον Βόβορα ότι αν δεν κερδίζε με Ζαλγκίρις και Μπάγερν θα τον έδιωχνα”

“Είπα στον Βόβορα ότι αν δεν κερδίζε με Ζαλγκίρις και Μπάγερν θα τον έδιωχνα”

27da3263 pitino e1569934870939

Ο Ρικ Πιτίνο κατά την άφιξη του στην Αθήνα μίλησε για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, την εθνική ομάδα ενώ αστειεύτηκε αναφερόμενος στους Γιώργο Βόβορα και Νίκο Παππά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΚΑΕ:

Για το νέο κεφάλαιο στον Παναθηναϊκό και την Εθνική Ομάδα: «Αυτό που είναι συναρπαστικό για εμένα και δεν το περίμενα είναι πως αυτή η εμπειρία θα μου κάνει καλό και για την Εθνική Ομάδα. Ανησυχούσα πως δεν θα έβλεπα αρκετά τους παίκτες μου. Τώρα μπορώ να παρακολουθήσω την Μακάμπι από κοντά, τον Ολυμπιακό τους 2-3 παίκτες στην ομάδα του και να βελτιώσω τη δική μου. Είμαι προπονητής του Παναθηναϊκού με υψηλούς στόχους και μετά μπορώ να φτιάξω την Εθνική Ομάδα».

Για την επιστροφή του στο «τριφύλλι»: «Η επιθυμία μου ξεκίνησε λόγω των παικτών. Έφυγα, αλλά κράτησα επαφή με όλους, όπως και με το σταφ, τον Μάνο, τον Δημήτρη. Το έχω ξαναπεί αυτό. Δεν πληρώνομαι όσο κάποιοι άλλοι προπονητές της Euroleague, αλλά ο Δημήτρης μου δίνει κάτι που είναι πιο σημαντικό από τα χρήματα στην ηλικία μου. Μου δίνει σεβασμό και έλεγχο. Στα 67 μου, ο σεβασμός είναι ό,τι πιο σημαντικό στην προπονητική ζωή μου. Είμαι ευγνώμων με την πίστη που μου έχει δείξει».

Για όσα είπε στους συνεργάτες του: «Είπα στον Γιώργο (Βόβορα) και στον Νίκο (Παππά) όταν αν δεν κέρδιζαν τα δύο τελευταία παιχνίδια θα τους απέλυα. Βέβαια, κάνω πλάκα».

Για την Euroleague: «Πιστεύω στην Euroleague από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο όλοι μπορούν να κερδίσουν 6-7 συνεχόμενα παιχνίδια και να μπουν στην τετράδα. Εύχομαι να είμαστε εμείς αυτοί που θα τα καταφέρουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …