Κεντρική Γυναίκες “Έχουν πολύ ταλέντο τα νέα κορίτσια της Εθνικής”

“Έχουν πολύ ταλέντο τα νέα κορίτσια της Εθνικής”

Η Αγγελική Νικολοπούλου σε δηλώσεις της στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αναφέρθηκε στα δύο πρώτα παιχνίδια της Εθνικής Γυναικών για το Eurobasket 2021, ενώ τόνισε το ταλέντο που υπάρχει στις νέες παίκτριες της ομάδας.

Aναλυτικά:
“Στις ράγες έχει μπει η νέα εποχή στην Εθνική Γυναικών. Το πάντρεμα παλιών και νέων παικτριών δείχνει επιτυχημένο κάτι το οποίο φαίνεται και από τον απολογισμό, αλλά κυρίως από τις εμφανίσεις. Ειδικά στον αγώνα της Κυριακής με την Ισλανδία οι διεθνείς έδειξαν διάθεση, έβγαλαν ενέργεια στο παρκέ, ενώ οι «μικρές» φαίνεται πως έχουν όλα τα φόντα να τα καταφέρουν.

Μιλώντας για τον αγώνα με την Ισλανδία η Αγγελική Νικολοπούλου ανέφερε:
“Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε δυνατά, ακολουθήσαμε το πλάνο μας, βγάλαμε ενέργεια, είχαμε αρκετή προσήλωση σε όσα είχαν σχεδιάσει οι προπονητές από την αρχή. Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα που θα το χρειαστούμε αργότερα. Από εκεί και πέρα κοιτάμε τη συνέχεια και την επόμενη μέρα.”

Η έμπειρη πλέι μέικερ μίλησε και για τον χαρακτήρα που έδειξε η Εθνική.
“Είχαμε διάθεση, βγάλαμε ενέργεια και δείξαμε κατά πόσο μπορούμε να μείνουμε προσηλωμένες σε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής μας στο 100% γιατί έρχονται ακόμα πιο δύσκολα παιχνίδια και μεγαλύτερη συνέχεια.”

Η Αγγελική Νικολοπούλου δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο νέο αίμα που μπήκε στην ομάδα.
“Καταρχήν να καλωσορίσω και εγώ τα νέα κορίτσια στην Εθνική Γυναικών. Είμαστε μια ομάδα που κάνει ανανέωση. Τα κορίτσια αυτά μπορεί να είναι μικρά στην ηλικία αλλά έχουν πάρα πολύ ταλέντο. Να τις βοηθήσουμε και εμείς να μπουν στην Ομάδα, να εγκλιματιστούν και να ακολουθήσουν τους κανόνες, την πειθαρχεία και στην ταυτότητά της. Αυτά τα στοιχεία δηλαδή που μας χαρακτηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.””

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: «Αδιανόητο αυτό που γίνεται, θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα»

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανακοίνωση του εκφράζει την διαμαρτυρία του για το γεγονός ότι…