Κεντρική Γυναίκες “Έχουμε στο μυαλό μας και τα ρεκόρ”

“Έχουμε στο μυαλό μας και τα ρεκόρ”

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε ακόμη μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε πολύ εύκολα των Μελισσίων. Ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Γιώργος Παντελάκης, τόνισε ότι έχουν στο μυαλό τους και τα ρεκόρ.

Αναλυτικά:

“Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε σοβαροί και το καταφέραμε και σήμερα αυτό απέναντι στα Μελίσσια. Η ομάδα δείχνει ότι είναι σε πολύ κατάσταση και ελπίζουμε όλοι να μην μας στοιχίσει η διακοπή και χαλάει ο ρυθμός μας. Πλέον θα κάτσουν να ξεκουραστούν λίγο οι αθλήτριες που θα μείνουν πίσω και οι διεθνείς μας θα πρέπει να διαχειριστούν την κούρασή τους. Με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε η ομάδα δείχνει ότι είναι σε καλό επίπεδο και έχει κάνει πολλά βήματα σε σχέση με πέρσι.

Πάντα τα ρεκόρ τα έχουμε στην πίσω θέση του μυαλού μας και σκοπός είναι να παίζουμε όμορφο μπάσκετ και να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Όπως και να έχει, στα ρεκόρ έχουν συμμετοχή όλοι οι άνθρωποι που έχουν δουλέψει σε αυτήν την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και είναι ουσιαστικά υπεύθυνοι γι’ αυτό. Από τους προπονητές μέχρι και τις παίκτριες που έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό. Και φυσικά είναι ένα επακόλουθο της προπόνησης και της συνέπειας που δείχνουμε στα παιχνίδια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 Γυναικών: Οι διαιτητές της 10ης αγωνιστικής

Οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 10ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, είναι: Τετάρτη 14 Απρ…