Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Χαμηλό ρυθμό και σκορ”

“Χαμηλό ρυθμό και σκορ”

kalogiannidis kolossos

Να κρατήσει το παιχνίδι σε χαμηλό ρυθμό και σκορ θέλει ο Κολοσσός Ρόδου στην αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα είπε ο Φίλιππος Καλογιαννίδης στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Διαβάστε αναλυτικά:

Καλησπέρα φίλοι μου!

Ένα πολύ σημαντικό διπλό θα το έλεγα, αυτό απέναντι στον Ιωνικό Νικαίας Affidea την προηγούμενη εβδομάδα! Ήμασταν συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού σε μια δύσκολη έδρα και καταφέραμε να φύγουμε με το ροζ φύλλο αγώνα, που ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ!

Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να χτυπήσουμε οποιοδήποτε ματς εκτός έδρας και να παίρνουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά όπως είχα πει πρέπει να μας γίνει συνήθεια να μην χάνουμε και να μην αφήνουμε ομάδες να περνάνε νικηφόρα από την έδρα μας!

Μετά τον παιχνίδι με τον Ιωνικό ξεκουραστήκαμε 1-2 μέρες, ξεφύγαμε λίγο από την καθημερινή ρουτίνα, είδαμε τις οικογένειες και τους φίλους μας και επιστρέψαμε στη βάση μας και στις προπονήσεις μας.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια στην έδρα μας (την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και την άλλη βδομάδα με τον Ηρακλή) χωρίς κάποιο ρεπό και πρέπει να κάνουμε σωστή διαχείριση δυνάμεων για να πάρουμε αυτό που θέλουμε!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αυτό το διάστημα είναι στην καλύτερή του φάση! Βγάζει φοβερή ενέργεια τόσο αμυντικά όσο κι επιθετικά και παίζει με “τρελά” -θα μπορούσα να πω- ποσοστά σε κάθε παιχνίδι σε Ελλάδα κι Ευρώπη! Έχουμε δουλέψει και έχουμε ετοιμαστεί για να περιορίσουμε και να εμποδίσουμε όσο μπορούμε τις επιθετικές του λύσεις.

Πρέπει να έχουμε υψηλή συγκέντρωση και ενέργεια και να κρατήσουμε το παιχνίδι σε χαμηλό ρυθμό και την ομάδα του Παναθηναϊκού σε χαμηλό σκορ, για να καταφέρουμε να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε απ’ αυτόν τον αγώνα! Περιμένουμε αρκετό κόσμο στο γήπεδο και ελπίζουμε να υπάρχει μια όμορφη ατμόσφαιρα και να απολαύσουν ένα όμορφο παιχνίδι!

Κλείνοντας, γι’ άλλη μια φορά η ομάδα του Κολοσσού H Hotels κάνει μια τεράστια προσπάθεια να βοηθήσει σε μια ακόμα εκδήλωση, όπως αυτή του “Μαζί σου μπορώ κι εγώ” λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με αναπηρία που διοργανώνεται την Κυριακή 1/12 και στόχος της είναι συγκέντρωση χρημάτων, τα οποία θα διατεθούν για τον εξοπλισμό χώρων όπου δραστηριοποιούνται άτομα με ειδικές ικανότητες!

Τα λέμε την επόμενη φορά!

Φίλιππος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …