Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο “Αξέχαστες οι στιγμές που ζούμε φέτος”

“Αξέχαστες οι στιγμές που ζούμε φέτος”

diagoras driopideon

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων πραγματοποιεί ονειρική χρονιά φέτος, καθώς τα πηγαίνει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, ενώ κατάφερε να προκριθεί και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιαννούλης Καλλίλας, μετά τη μεγάλη νίκη – πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ τόνισε ότι η ομάδα φέτος ζει αξέχαστες στιγμές.

Αναλυτικά:

“Σαν Διαγόρας είμαστε υπερήφανοι όχι μόνο για την νίκη πρόκριση, αλλά και για την προσέλευση του κόσμου η οποία απαρτιζόταν κυρίως από Αιγαλιωτες που αγαπούν την ομάδα, αλλά και ανθρωπους που κατάγονται από την Κύθνο, θερμιώτες δηλαδή και από παιδιά της Ακαδημίας μας. Αυτο που πρεσβεύουμε είναι μια ομάδα οικογένεια από τον πιο μικρό παίχτη που θα έρθει να δει την ομάδα στο γήπεδο μέχρι τον μεγαλύτερο παίχτη του αντρικού.

Είναι αξέχαστες στιγμές αυτές που ζει φέτος το σωματείο μας, αυτή η νίκη είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία μας μέχρι την επόμενη . Αυτή την δήλωση βέβαια δε θα μπορούσαμε να την κάνουμε αν δεν υπήρχε άψογη διαχείριση του αγώνα από τους προπονητές και τους παίχτες, όποτε τα μεγαλύτερα μπράβο ανήκουν σε εκείνους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…