Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Παπαδόπουλος : «Έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου»

Παπαδόπουλος : «Έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου»

papadopoulos vasilakopoulos olympionikes

Ένα από τα αφηγήματα που χρησιμοποιεί ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και μεταφέρεται (από πολλούς πρόθυμους) ως… αστικός μύθος, είναι ότι δεν υπάρχει άλλος που να ενδιαφέρεται για την Ελληνική Ομοσπονδία και κατ’ επέκταση για το ελληνικό μπάσκετ. Από μόνο του ατυχές, αφού αυτοπροτείνεται όχι ως η καλύτερη, αλλά ως η μοναδική λύση, ελλείψει αντιπάλου. Να, όμως, που οι φωνές πυκνώνουν κι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έχει μια από τις πιο σταθερές και στεντόρειες. Διαβάστε τη νέα του τοποθέτηση στα μπασκετικά δρώμενα:

«Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε! Και ο πανίσχυρος άνεμος της κοινωνίας θα ξεριζώσει κάθε εμπόδιο. που αντιστέκεται στην εξυγίανση του Αθλητισμού. Οι Ολυμπιονίκες μας μίλησαν και όλοι συμφωνούν με το σχέδιο νόμου του κ. Αυγενάκη. Θα ακολουθήσουν κι άλλοι άνθρωποι. που τίμησαν και τιμούν το Αληθινό Αθλητικό Κίνημα. Βγείτε να δηλώσετε όλοι την υποστήριξή σας! Ο κάθε ένας ξεχωριστά ας ενώσει τη φωνή του με τον Ούριο Άνεμο της Ελπίδας.

Αξιότιμε νομικέ και βουλευτή κ. Στυλιανίδη, πώς είναι δυνατόν να επικροτείτε και να ενθαρρύνετε την πολιτική βούληση του συναδέλφου σας κ. Αυγενάκη και από την άλλη να υποστηρίζετε το αυτοδιοίκητο των ομοσπονδιών; Δεν καταλαβαίνετε ότι μια ομοσπονδία που διοικείται επί 40 χρόνια από τους ίδιους ανθρώπους παύει να είναι ένας δημοκρατικός θεσμός και μεταλλάσσεται σε μια οργάνωση μη χρηστής διακυβέρνησης, η οποία έχει ως μοναδικό σκοπό της την εξυπηρέτηση του κυκλώματος διαφθοράς και την οριστική διάλυση των αξιών που πρεσβεύει το Αθλητικό Κίνημα και Ιδεώδες;

Αν το καταλαβαίνετε, είναι υποχρέωση των κυβερνώντων αυτό το κράτος, την Ελλάδα μας, να βρείτε τον τρόπο να συμβάλετε στην κάθαρση και να σταματήσετε να διατυπώνετε νομικές… τάχα μου, επιφυλάξεις. Γιατί γνωρίζετε ως εξαίρετος νομικός και συνταγματολόγος ότι όλα σε αυτή τη ζωή αλλάζουν και ότι η υγιής δημοκρατία γεννήθηκε για να εντοπίζει και να διορθώνει τα κακώς κείμενα… του νόμου και των ανθρώπων».

Με εκτίμηση προς το Αθλητικό Κίνημα…
Δημήτρης Παπαδόπουλος
Βετεράνος Διεθνής Καλαθοσφαιριστής
Ιατρός, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Αθηνών
Διευθυντής Hermes Healthcare LTD

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…