Κεντρική Γυναίκες Παντελάκης:”Οφείλουμε να είμαστε 100% έτοιμοι κόντρα στα Μελίσσια”

Παντελάκης:”Οφείλουμε να είμαστε 100% έτοιμοι κόντρα στα Μελίσσια”

Giorgos Pantelakis

Στο παρελθόν έχει αφήσει ο Ολυμπιακός το «διπλό» στο Βέλγιο επί της Namur για το Eurocup, με τις αήττητες νταμπλούχες να στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

H αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τα Μελίσσια αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά και Μαρία Αυτζή.

Γιώργος Παντελάκης υποστήριξε για το παιχνίδι του πρωταθλήματος ότι: «Δεν έχουν περάσει αρκετές ώρες από το ματς στο Βέλγιο και σίγουρα προερχόμαστε από ένα κουραστικό διήμερο. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Οφείλουμε να είμαστε 100% έτοιμοι στο ματς με τα Μελίσσια και να κατακτήσουμε μία ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα.  Αυτό που θέλω είναι ουσιαστικά να μοιράσω τον χρόνο σε όσες έπαιξαν πολύ με την Namur και να παραμείνουμε πιστοί στις αρχές μας. Είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό θα είναι το τελευταίο μας παιχνίδι πριν την διακοπή για τις εθνικές ομάδες, η οποία ελπίζω να μην επηρεάσει τον αγωνιστικό μας ρυθμό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…