Κεντρική Γυναίκες Ολυμπιακός – Βαλένθια 75-78

Ολυμπιακός – Βαλένθια 75-78

olympiakos vallencia

Την ήττα γνώρισε το ΣΕΦ η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, καθώς έχασε από τη Βαλένθια με 78-75. Το παιχνίδι είχε συναρπαστική εξέλιξη, με τις νυχτερίδες να παίρνουν τελικά το ροζ φύλλο αγώνα. Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη βρέθηκε πίσω στο σκορ με 13 πόντους, κατάφερε με ένα εκπληκτικό σερί στο τελευταίο δεκάλεπτο να ισοφαρίσει σε 73-73, αλλά οι φιλοξενούμενες άντεξαν και διπλασίασαν τις νίκες τους κόντρα στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με εξαιρετική άμυνα προηγήθηκε με 20-14. Οι “ερυθρόλευκες” συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και προηγήθηκαν με 10 πόντους, αλλά η Βαλένθια κατάφερε να μειώσει στους 3 πριν το τέλος του ημιχρόνου (39-36).

medathlon8Στο δεύτερο μέρος, οι “νυχτερίδες” ήταν εξαιρετικές και με μία εκπληκτική τρίτη περίοδος κατάφερε να ανεβάσει τη διαφορά στους 13 πόντους (49-62). Οι παίκτριες του Γιώργου Παντελάκη δεν τα παράτησαν και κατάφεραν με ένα μεγάλο τρίποντο της Τόμας να ισοφαρίσει σε 73-73 στο τελευταίο λεπτό. Η Αμερικανίδα, όμως, έκανε συνεχόμενες κακές επιθέσεις στα τελευταία δευτερόλεπτα και η Βαλένθια πήρε τη νίκη τελικά με 78-75.

Τα δεκάλεπτα: 20-14, 39-36, 49-62, 75-78

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…