Κεντρική Basket League Άρης Οι νικητές για τα 20 διαρκείας, κουπόνια οικονομικής στο παιχνίδι με Περιστέρι

Οι νικητές για τα 20 διαρκείας, κουπόνια οικονομικής στο παιχνίδι με Περιστέρι

diarkeias aris

Οπως έγινε γνωστό από τον Α.Σ. Άρης κληρώθηκαν “20 εισιτήρια της ΚΑΕ ΑΡΗΣ για ανέργους και φοιτητές, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του τμήματος μπάσκετ, προσφορά φιλάθλου του ΑΡΗ που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Οι νικητές της κλήρωσης είναι οι εξής:

Γιάννης Τόττας

Ελευθέριος Παναγιωτίδης

Νίκος Κακούλης

Θεοχάρης Πένος

Κυριάκος Μουστάκας

Γιώργος Αντώνογλου

Γεωργία Μιμιλίδου

Δημήτρης Καραμπουλάκης

Δημήτρης Αντωνίου

Βασιλική Αργυρού

Γιώργος Σταυρούσης

Κωνσταντία Παπαευθυμίου

Κοσμάς Πετράς

Γεώργιος Κάμος

Νίκος Κακαγιάς

Δημήτριος Καραβασίλης

Λάζαρος Πουρουτζίδης

Νικόλαος Ταγαράς

Τριαντάφυλλος Παναγιωτίδης

Αθανασία Ανδρεάδου

Οι νικητές μπορούν αν παραλάβουν τις κάρτες των διαρκείας τους από σήμερα Παρασκευή (22/11) και τις καθημερινές (Δευτέρα – Παρασκευή) από τις 10:00 έως τις 15:30. Υπενθυμίζεται ότι για την παραλαβή του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητη η προσκόμιση της κάρτας ανεργίας (για τους ανέργους) ή το φοιτητικό πάσο τους για τη χρονιά 2019-20 (φοιτητές).”

Κουπόνια οικονομικής για την ΚΑΕ στο παιχνίδι με Περιστέρι

Επιπλέον ο Α.Σ. Άρης ενημέρωσε ότι “θα διαθέτει κουπόνια για την ενίσχυση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ πριν από τον αγώνα της ομάδας μπάσκετ με το Περιστέρι (Κυριακή 24/11, 17:00).

Έξω από το «Nick Galis Hall» και συγκεκριμένα στο χώρο του κυλικείου του Αλεξανδρείου Μελάθρου και στην κεντρική είσοδο του γηπέδου, θα υπάρχουν δύο σταντ όπου θα διατίθενται από τον Α.Σ. κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ. Υπενθυμίζουμε ότι τα κουπόνια κοστίζουν 5 ευρώ έκαστο τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη των άμεσων αναγκών της ομάδας μπάσκετ.

Οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να αγοράσουν κουπόνια, όπως και τα εισιτήρια διαρκείας που παρέλαβε ο Ερασιτέχνης από την ΚΑΕ, και την Παρασκευή (22/11) από τα γραφεία του Α.Σ. στην οδό Αλκμήνης, από τις 09:30 έως τις 15:30, ενώ παραμένει ανοιχτός ο λογαριασμός που άνοιξε για τον ίδιο σκοπό στη viva (https://www.viva.gr/tickets/sports/as-aris-enisxusi-kae-aris/) .

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…