Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ο Ολυμπιακός παρουσίασε την Εφές

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε την Εφές

micic anadolu efes erithros asteras

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς θα αναμετρηθεί με την Αναντολού Εφές για την Ευρωλίγκα. Οι ερυθρόλευκοι στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ανέλυσαν την τουρκική ομάδα

Αναλυτικά:

«Η περσινή πρωταθλήτρια Τουρκίας και φιναλίστ της Ευρωλίγκας, Αναντολού Εφές, έχει και φέτος ως στόχο την κορυφή.

Το πιο λαμπρό αστέρι: Εντός των τεσσάρων γραμμών αδιαμφησβήτητα το μεγάλο αστέρι της Αναντολού Εφές είναι ο Αμερικανός γκαρντ, Σέιν Λάρκιν. Ο Σούπερ σταρ της, ωστόσο, δεν φορά σορτσάκι, ούτε αθλητικά παπούτσια, αλλά κοστούμι και σκαρπίνια! Είναι ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Εργκίν Αταμάν, ο οποίος με το ταπεραμέντο του, τον αυθορμητισμό του (σε αντιδράσεις και δηλώσεις), αλλά και τον ιδιαίτερο τρόπο που να χειρίζεται τις καταστάσεις (πέρυσι κατέκτησε αγέλαστος και αμίλητος τον τίτλο του πρωταθλητή Τουρκίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις ύβρεις εναντίον του από μερίδα οπαδών της Φενερμπαχτσε!) έχει μονίμως στραμμένα πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας!

Σε έχω δει κάπου κάπου σε ξέρω: Ο Αμερικανός σέντερ, Μπράιαντ Ντάστον, αγωνίστηκε δύο σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού (2013-14 και 2014-15) και κατέκτησε με την ομάδα μας το Intercontinental Cup (2013) και το πρωτάθλημα Ελλάδος (2014-15). Νωρίτερα -και πιο συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2010- είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη, από τον οποίο αποδεσμεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2011. Επίσης, γνωστός μας από την θητεία του στον Παναθηναϊκό (2016-2018) είναι ο Αμερικανός φόργουορντ, Κρις Σίγκλετον.

Ξέρατε ότι:

*Ο Μπράντον Πολ έχει φορέσει τη φανέλα της Εφές τη σεζόν 2016-17, τότε που ο Ολυμπιακός «μονομάχησε» με την τουρκική ομάδα για μια θέση στο φάιναλ φορ.

* Οι Σάσα Βεζένκοφ και Άντριεν Μόερμαν έχουν υπάρξει συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2017-18.

* Συμπαίκτες σε επίπεδο Εθνικής ομάδας (Σερβία) έχουν υπάρξει οι Βασίλιε Μίσιτς και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Τα μέχρις στιγμής αποτελέσματα της Εφές:

Εφές – Μπαρτσελόνα 64-74

Εφές – Άλμπα Β. 106-105

Βαλένθια – Εφές 78-83

Εφές – Ρεάλ Μ. 76-60

Εφές – Ερυθρός Α. 85-70

Παναθηναϊκός – Εφές 86-70″

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…