Κεντρική Basket League Άρης Ο Α.Σ. Άρης κληρώνει 20 εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ σε ανέργους

Ο Α.Σ. Άρης κληρώνει 20 εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ σε ανέργους

aris kosmos pale

Ο Α.Σ. Άρης γνωστοποίησε “ότι κληρώνει 20 εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ σε ανέργους, προσφορά φιλάθλου από το εξωτερικό ο οποίος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Ο εν λόγω φίλος του ΑΡΗ, τον οποίο ευχαριστούμε από καρδιάς, αγόρασε 20 από τα διαρκείας τα οποία παρέλαβε και διαθέτει ο Α.Σ. ΑΡΗΣ, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ΚΑΕ. Ο Ερασιτέχνης κληρώνει τα εν λόγω εισιτήρια για φιλάθλους του ΑΡΗ που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράσουν.

Όσοι επιθυμούν να μπουν στην κλήρωση για ένα εισιτήριο διαρκείας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, καλούνται να αποστείλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο και Α.Μ.Κ.Α.) στην ηλεκτρονική διεύθυνση asarispress@gmail.com, από σήμερα Παρασκευή (15/11) μέχρι την ερχόμενη Τρίτη (19/11) στις 12:00 το μεσημέρι. Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη στις 15:00 και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν από τον Α.Σ. ΑΡΗΣ (www.arisac.gr).

Οι φίλοι του ΑΡΗ που θα κερδίσουν τα διαρκείας, θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων.Σημειώνεται ότι για να παραλάβουν το διαρκείας τους, θα πρέπει να προσκομίσουν την κάρτα ανεργίας τους. Θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τα εισιτήρια για πρώτη φορά στον καθοριστικό αγώνα της ομάδας μπάσκετ με το Περιστέρι, την Κυριακή 24/11.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ τα οποία παρέλαβε ο Α.Σ.,συνεχίζεται από Δευτέρα έως Παρασκευή (09:30 – 15:30) από τα γραφεία του Ερασιτέχνη (οδός Αλκμήνης 69)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…