Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπασκόνια – Ζενίτ 70-60

Μπασκόνια – Ζενίτ 70-60

tornike shengelia kirolbet baskonia zenit

Την πέμπτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση της Ευρωλίγκα πανηγύρισε η Μπασκόνια, καθώς επικράτησε εντός έδρας της Ζενίτ με 70-60. Οι Βάσκοι είχαν τα ηνία στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και παρότι η ρωσική ομάδα προσπάθησε να κάνει την “έκπληξη” κατάφεραν να κρατήσουν τα ηνία του σκορ και να πάρουν τη νίκη.

Η Ζενίτ ξεκίνησε εξαιρετικά την αναμέτρηση και προηγήθηκε με 8-2. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και κατάφεραν να φέρουν στα ίσια την αναμέτρηση (10-10). Το παιχνίδι συνέχισε να είναι ντέρμπι και με πρωταγωνιστή τον Γκουστάβο Αγιόν οι Ρώσοι κατάφεραν να πάρουν μία μικρή διαφορά (15-18). Στη δεύτερη περίοδο η εικόνα άλλαξε. Οι Βάσκοι ήταν εντυπωσιακοί σε άμυνα και επίθεση και οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή (34-28).

Η Ζενίτ προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς, αλλά η Μπασκόνια συνέχισε να έχει τον έλεγχο στο ματς και κατάφερε να αυξήσει και τη διαφορά της (52-44). Οι Βάσκοι δεν έβγαλαν το πόδι από το γκάζι και κατάφεραν να πάρουν διψήφια διαφορά (59-49). Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι και η Μπασκόνια πανηγύρισε τη νίκη με 70-60.

Τα δεκάλεπτα: 15-18, 34-28, 52-44, 70-60

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Γκριμάου: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη εμπειρία»

O προπονητής της Μπαρτσελόνα Ρότζερ Γκριμάου μίλησε για τον Ολυμπιακό. Η Μπαρτσελόνα ετοιμ…