Κεντρική Γ' Εθνική Κουτίνας: “Του χρόνου θα είμαστε στη Β΄ Εθνική”

Κουτίνας: “Του χρόνου θα είμαστε στη Β΄ Εθνική”

niki volou e1568482273246

Να συνεχίσουν το δυναμικό ξεκίνημα που έχουν κάνει στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής ευελπιστούν στη Νίκη Βόλου με στόχο την επιστροφή στη Β΄ Εθνική. Ο 30χρονος γκαρντ Σάκης Κουτίνας εκφράζει την αισιοδοξία του για τη φετινή πορεία της ομάδας.

Για το αν είναι ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία της Νίκης: «Είναι μια καινούργια χρονιά. Την περσινή περίοδο πέσαμε κατηγορία, δεν καταφέραμε να μείνουμε στη Β΄ Εθνική. Είμαστε μια αρκετά καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες που έχουν παραστάσεις από Α2 κατηγορία. Στόχος μας είναι να ανέβουμε κατηγορία. Είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα με τον Αίολο αλλά τα άλλα παιχνίδια ήταν νικηφόρα. Βέβαια έχουμε ακόμα να διανύσουμε μεγάλη πορεία στο πρωτάθλημα γι αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας».

Για το βαθμό δυσκολίας του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής: «Από τις ομάδες συμμετέχουν 3-4 είναι εκείνες που θα παλέψουν για την άνοδο. Από την άλλη πλευρά είναι ο Φαίακας που έχει μια εφηβική ομάδα. Πιστεύω πως οι υπόλοιπες ομάδες είναι ισάξιες και θα παλέψουν για τη σωτηρία. Σίγουρα είναι ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων».

Για τις ατυχίες και τα προβλήματα τραυματισμών: «Είμαι άνθρωπος που δεν τα παρατάω και δεν το βάζω κάτω. Εξάλλου έτσι είναι ο αθλητισμός, δεν πρέπει να σταματάς στην πρώτη δυσκολία. Είχα δύο περιπέτειες με τραυματισμούς όμως πλέον είμαι σε καλό επίπεδο και δουλεύω σκληρά για τη συνεχή βελτίωσή μου».

Για το κλίμα στην ομάδα και το κλίμα στην κερκίδα: «Οι περισσότεροι είμαστε από πέρσι μαζί και έχουμε δημιουργήσει ένα «οικογενειακό» κλίμα, καθώς είμαστε και ντόπιοι από το Βόλο. Η τοπική κοινωνία στηρίζει πάρα πολύ την προσπάθεια της Νίκης, με χορηγούς, με κάρτες διαρκείας, όλα αυτά είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο. Χρειαζόμαστε και τον κόσμο δίπλα μας, όχι μόνο φέτος αλλά και του χρόνου όταν θα ανέβουμε κατηγορία, εκεί θα χρειαστούμε ακόμα περισσότερο τη στήριξη καθώς το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής είναι ακόμα πιο δύσκολο».

Για το επόμενο παιχνίδι με τους Τιτάνες: «Οι Τιτάνες έχουν αποδείξει ότι είναι ανταγωνιστικοί το ίδιο με εμάς. Έχω αγωνιστεί εκεί ξανά, είναι μια δύσκολη έδρα που μαζεύει κόσμο. Πιστεύω πως αν φανούμε σοβαροί και παίξουμε όπως και με τα Γιάννινα θα κερδίσουμε και θα περάσουμε νικηφόρα. Θεωρώ πως είναι στο χέρι μας να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National league 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Σπουδαίες νίκες για Ηλυσιακό και Πικέρμι. Δείτε τα αποτελέσματα των play off. Σε ένα συγκλ…