Κεντρική Basket League Άρης Κατατέθηκαν από τον Α.Σ. Άρης τα πρώτα χρήματα για την ενίσχυση της ΚΑΕ

Κατατέθηκαν από τον Α.Σ. Άρης τα πρώτα χρήματα για την ενίσχυση της ΚΑΕ

Ο Α.Σ. Άρης έκανε γνωστό ότι “σήμερα Παρασκευή (15/11) κατέθεσε στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν μέχρι τώρα από το λογαριασμό που δημιουργήθηκε στη viva, αλλά και τα κουπόνια ενίσχυσης, προς αρωγή της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Το συγκεκριμένο ποσό κατατέθηκε στην Εφορία για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της εξασφάλισης φορολογικής ενημερότητας της ΚΑΕ.

Η προσπάθεια, φυσικά, δε σταματά εδώ. Οι φίλοι του ΑΡΗ, η συνδρομή των οποίων μέχρι τώρα είναι συγκινητική, μπορούν να συνεχίσουν να ενισχύουν την προσπάθεια:

1) καταθέτοντας το ποσό που επιθυμούν (5, 10, 20, 50 και 100 ευρώ) στη viva (στη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/sports/as-aris-enisxusi-kae-aris/),

2) αγοράζοντας τα εισιτήρια διαρκείας που έχει παραλάβει ο Α.Σ. ΑΡΗΣ από την ΚΑΕ (100 ευρώ έκαστο, Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:30 έως τις 15:30 από τα γραφεία του Ερασιτέχνη, Αλκμήνης 69) και

3) με την αγορά κουπονιών (Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:30 έως τις 15:30, από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ)”.

Σύσταση ταμείου αρωγής του Α.Σ. για τους φίλους του ΑΡΗ

Επιπλέον ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοίνωσε “τη σύσταση ταμείου αρωγής, το οποίο δημιουργείται για τη βοήθεια των φιλάθλων μας που έχουν την ανάγκη μας, σε θέματα υγείας και όχι μόνο.

Τα χρήματα θα συγκεντρώνονται από τα έσοδα φιλικών αγώνων, οι οποίοι θα προγραμματίζονται μετά από συνεννόηση με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Το ταμείο θα προσφέρει τη βοήθειά του σε φίλους του ΑΡΗ που θα χρειαστούν αρωγή για προβλήματα ζωτικής σημασίας, όπως θέματα υγείας.

Για τη λειτουργία του ταμείου αρωγής του Α.Σ. ΑΡΗΣ, θα συσταθεί πενταμελής επιτροπή η οποία θα απαρτίζεται από μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη, ιατρό και δικηγόρο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Ατομικό και θεραπείες για τέσσερις

Με ατομικές προπονήσεις και θεραπείες συνεχίζουν τέσσερις παίκτες του Άρη που ταλαιπωρούντ…