Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Η απάντηση του Ράις σε ερώτηση για τις σχέσεις του με Γιαννακόπουλο

Η απάντηση του Ράις σε ερώτηση για τις σχέσεις του με Γιαννακόπουλο

rice 1

Ο Ταϊρίς Ράις είχε μία μίνι κόντρα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο πριν από κάποιες ημέρες, καθώς είχαν ανταλλάξει καρφιά με αναρτήσεις στα social media. Ο Αμερικανός γκαρντ ρωτήθηκε και τόνισε ότι είναι όλα καλά με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού και ότι μίλησαν και έληξε το θέμα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο talkbasket.net:

“Δεν θα το χαρακτήριζα διαμάχη. Ήταν αυτό που ήταν. Είμαστε άνδρες, μιλήσαμε γι’ αυτό κι έτσι κοιτάζουμε μπροστά. Δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα για εμένα. Δεν μπορείς να αφήνεις πράγματα εκτός παρκέ να σε επηρεάζουν όταν είσαι σε αυτό. Πρέπει απλά να κάνεις το παιχνίδι σουτ. Είναι όλο καλά, δεν υπάρχει πρόβλημα. Όταν νικάς, είναι όλα καλά (γέλια)”.

Για τις αλλαγές που φέρνει στην ομάδα ο Ρικ Πιτίνο: «Παίζουμε με μεγαλύτερο πάθος, δείχνουμε χαρακτήρα και δημιουργούμε προκλήσειςο ένας για τον άλλον. Και πριν από την έλευση του κόουτς Πιτίνο είχαμε δυο νίκες σε δύσκολες έδρας και νομίζω πως η συγκέντρωσή μας στο αμυντικό κομμάτι μάς επέτρεψε να φτάσουμε σε αυτός. Στο ματς με την Μπασκόνια, έγινε το ίδιο.

Ο κόουτς μας είπε για τη σημασία των deflections και των κλεψιμάτων, του να δυσκολεύουμε τα σουτ των αντιπαλων. Αυτό μας βοήθησε και πιστεύω πως κάτι τέτοιο θα ζητά από εμάς κάθε βράδυ, γιατί πιστεύει στη δύναμη της άμυνας. Πιστεύει πως, μέσω αυτής, μπορούμε να νικήσουμε κάθε ματς».

Γγια το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας (6/12): «Ασφαλώς ανυπομονώ. Το έχω δει στην τηλεόραση, αλλά είναι αλλιώς όταν το ζεις από μέσα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…