Κεντρική Ηρακλής Ετοιμάζεται για ΑΕΚ ο Ηρακλής! (pic)

Ετοιμάζεται για ΑΕΚ ο Ηρακλής! (pic)

shuler iraklis

O Ηρακλής υποδέχεται στο Ιβανώφειο την ΑΕΚ (16/11, 17:45), για την 7η αγωνιστική της Basket League, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ενημερώνει με ανακοίνωσή της τον κόσμο της για την προετοιμασία του συλλόγου και για τα εισιτήρια του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Με μία προπόνηση στο Ιβανώφειο συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΗΡΑΚΛΗ για τον αγώνα με την ΑΕΚ (16/11, 17:45). Ο Γιάννης Καστρίτης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και όλοι μαζί δούλεψαν εντατικά σε θέματα τακτικής και ατομικής και ομαδικής βελτίωσης. Αύριο η προετοιμασία θα συνεχιστεί με “διπλή” προπόνηση, όπως και το Σάββατο, ενώ την Κυριακή οι αθλητές θα έχουν ευκαιρία ξεκούρασης.

Τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ θα είναι διαθέσιμα από το Σάββατο 09/11 για τους φίλους του ΗΡΑΚΛΗ, τόσο από τα γραφεία της ΚΑΕ στο Ιβανώφειο, όσο και από το www.ticketmaster.gr. Σχετικά θα εκδοθεί αναλυτική ανακοίνωση.

Εξ άλλου, σήμερα το πρωί έγινε στο Ιβανώφειο η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα με την ΑΕΚ, παρουσία εκπροσώπων της Αστυνομίας, της ΔΕΑΒ, του ΕΣΑΚΕ, της Πυροσβεστικής και άλλων φορέων.

Όπως προβλέπεται από το Νόμο και από τους κανονισμούς, δεν θα υπάρχει παρουσία φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας, πέραν των επισήμως προσκεκλημένων κατόπιν συμφωνίας των δύο ομάδων και της διοργανώτριας αρχής, που θα καθίσουν στην κερκίδα των φιλοξενουμένων του Ιβανωφείου. Κάτι που ισχύει σε κάθε αγώνα.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά εξ ολοκλήρου από την ΕΡΤ 2.

Να σημειωθεί ότι συνεχίζεται η διάθεση και των εισιτηρίων Διαρκείας με τις υπάρχουσες τιμές και για τις υπολοιπόμενες θέσεις, αλλά και μετοχών της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ 2017. Περισσότερες πληροφορίες στο www.iraklis-bc.gr και στο 2310-219233, εργάσιμες ημέρες και ώρες.”

Δείτε εδώ την φωτογραφία:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…