Κεντρική Γυναίκες Επίθεση των ομάδων της Α1 Γυναικών στην ΕΡΤ!

Επίθεση των ομάδων της Α1 Γυναικών στην ΕΡΤ!

olympiakos eleutheria

Η ΕΡΤ από την περσινή χρονιά έχει αποκτήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα της Α1 Γυναικών, αλλά σε όλο αυτό το διάστημα δεν υπήρξε κάλυψη κάποιου αγώνα. Οι ομάδες της Α1 Γυναικών εξέφρασαν τα έντονα παράπονα τους και ζήτησαν από την ΕΟΚ να απεμπλακούν από τη συμφωνία!

Αναλυτικά:

“Τα σωματεία της Α1 γυναικών διαμαρτύρονται έντονα για την απόλυτη απαξίωση του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Α1 γυναικών παρότι η εταιρεία σας έχει από πέρυσι τα αποκλειστικά δικαιώματα τηλεοπτικής κάλυψης των αγώνων.

Στο διάστημα αυτό δεν υπήρξε καμία κάλυψη γεγονότων από μέρους σας ούτε καν αναφέρονται τα αποτελέσματα της τρέχουσας αγωνιστικής από την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ η όποιες εκπομπές της επιχείρησης.

Παρακαλούμε όπως απεμπλακούμε ως σωματεία της ΕΟΚ από την όποια συμφωνία και με δεδομένο ότι δεν υπάρχει πρόθεση εκ μέρους σας, να αλλάξει το τηλεοπτικό τοπίο μεταδόσεων, σε ένα αναβαθμισμένο προϊόν με σημαντικές επενδύσεις και τρεις αλλοδαπές αθλήτριες ανά σωματείο.

Με μια απεμπλοκή θα υπάρξει η δυνατότητα web κάλυψης των γεγονότων, αφού ήδη κάποιοι σύλλογοι έχουν youtube channel ενώ υπάρχουν και ιντερνετικά κανάλια που ενδιαφέρονται και ήδη την τελευταία διετία κάλυπταν γεγονότα και πρόβαλλαν τους χορηγούς των σωματείων.

Και σε κάθε περίπτωση, εάν παρά ταύτα εξακολουθείτε να θέλετε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος, να υπάρξει πρόβλεψη-τροποποίηση, ώστε οι αγώνες που δενκαλύπτονται τηλεοπτικά από το κανάλι σας να υπάρχει η δυνατότητα ναπροβληθούν μέσω των καναλιών στο youtube.

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ
ΑΣ ΠΑΟΚ
ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΑΣ ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ
ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…