Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Επέστρεψε ο Πάσαλιτς

Επέστρεψε ο Πάσαλιτς

pasalic

Στην διάθεση του Λίνου Γαβριήλ ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ τέθηκε από σήμερα ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς, ο οποίος επέστρεψε από την πατρίδα του μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού του.

Παράλληλα, όπως ενημέρωσε επίσημα η ομάδα σήμερα ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Σαββάτου (30/11).

Διαβάστε αναλυτικά:

“Ξεκίνησε σήμερα (26/11) η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα “Πανιώνιος Su Casa – ΠΑΟΚ”, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΚΟ Basket League.

Η ομάδα μας προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τους ασπρόμαυρους της Θεσσαλονίκης και περιμένει από τον κυανέρυθρο κόσμο να σταθεί δίπλα της σε αυτό το κομβικής σημασίας παιχνίδι, που θα διεξαχθεί το κλειστό γήπεδο “Σοφία Μπεφόν”, το Σάββατο 30/11 και ώρα 19:00.

Όλοι οι παίκτες βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή Λίνου Γαβριήλ, συμπεριλαμβανομένου και του Muhamed Pasalic, ο οποίος επέστρεψε από την πατρίδα του, όπου βρέθηκε στο πλευρό της γυναίκας του που έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της οικογένειας.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα “Πανιώνιος Su Casa – ΠΑΟΚ είναι οι εξής:

EXECUTIVE (τμήμα Γ): 15 Ευρώ

BLUE & RED (τμήμα Α, Β, Δ, Ε): 10 Ευρώ

Άνεργοι (με κάρτα ανεργίας) και Φοιτητές (με πάσο): 5  Ευρώ

Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 12 ετών.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα “Πανιώνιος Su Casa – ΠΑΟΚ” πραγματοποιείται διαδικτυακά από την σελίδα της Ticketmaster: “https://www.ticketmaster.gr/seatingPlan.html?idProduct=2109384” και παράλληλα:

Καθημερινά και μέχρι την Παρασκευή (29/11), κατά τις ώρες 10:00-18:00, στα γραφεία της ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa, επί της οδού Αρτάκης 78, στη Νέα Σμύρνη.

Tο Σάββατο (30/11) από τις 17:00 έως και το ημίχρονο του αγώνα, στα εκδοτήρια του κλειστού γυμναστηρίου “Σοφία Μπεφόν”, στο Παλαιό Φάληρο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Συσκευή POS διαθέτει μόνο το γραφείο, στα εκδοτήρια του γηπέδου δεν υπάρχει δυνατότητα συναλλαγής με POS.”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…