Κεντρική Γυναίκες Ενίσχυσε το τεχνικό τιμ του ο Παναθηναϊκός

Ενίσχυσε το τεχνικό τιμ του ο Παναθηναϊκός

pao team

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε προσθήκες στο τεχνικό του τιμ, για να δυναμώσει ενόψει της συνέχειας. Στο πλευρό της Καπογιάννης θα βρίσκονται οι Αναστασία Κωστάκη και Ανδρέας Ζάκας, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης.

Αναλυτικά:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει και επίσημα την συνεργασία του με την Αναστασία Κωστάκη και τον Ανδρέα Ζιάκα στο τεχνικό τιμ του γυναικείου τμήματος μπάσκετ.

Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!
Η Αναστασία Κωστάκη επιστρέφει στον ΠΑΟ (είχε αγωνιστεί τις σεζόν 2008-09 και 2014-15) από άλλο πόστο καθώς εκτός από αθλήτρια θα υπηρετήσει τον Σύλλογο πλέον και από την θέση της πρώτης βοηθού προπονητή.

Η Κωστάκη έχει πλούσιο βιογραφικό, είναι η πρώτη ελληνίδα αθλήτρια που αγωνίστηκε στο WNBA και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί εκτός του «τριφυλλιού» στα εξής σωματεία : ΔΑΣΑΛ, Ακαδημία, Αστέρα Εξαρχείων, Καβιγκάλ Νις Σπορ (Γαλλία), Αλεσάντρια (Ιταλία), Πάρμα (Ιταλία), Αιξάν Προβάνς (Γαλλία), Χιούστον Κόμετς (ΗΠΑ), ΤΣΣΚΑ Σαμάρα (Ρωσία), Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία), Κόζιτσε (Σλοβακία) και Πρωτέας Βούλας.

Παράλληλα το πόστο του δεύτερου βοηθού προπονητή αναλαμβάνει ο Ανδρέας Ζιάκας ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί ως βοηθός προπονητή στη γυναικεία ομάδα του Σπόρτινγκ, πρώτος προπονητής στη γυναικεία και την ανδρική ομάδα του Παλαιού Φαλήρου, βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα του Πανελλήνιου, πρώτος προπονητής στη γυναικεία ομάδα του Πανιώνιου, πρώτος προπονητής στην ανδρική ομάδα της ΝΕ Μεγαρίδας ενώ έχει αγωνιστεί και στις ακαδημίες του Πανιωνίου, του Πανελλήνιου, του Μίλωνα, του ΓΣ Περιστερίου και του Πλάτωνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…