Κεντρική Basket League Άρης Εκπρόσωπος του Α.Σ. Άρης στην Λήμνο με κουπόνια ενίσχυσης της ΚΑΕ

Εκπρόσωπος του Α.Σ. Άρης στην Λήμνο με κουπόνια ενίσχυσης της ΚΑΕ

Οπως ενημέρωσε επισήμως ο Α.Σ. Άρης “οι φίλοι της ομάδας μας που βρίσκονται στη Λήμνο θα έχουν την ευκαιρία να εγγραφούν ως μέλη του Ερασιτέχνη, αλλά και να ανανεώσουν τις συνδρομές τους, όπως και να προμηθευτούν την κάρτα φιλάθλου και κουπόνια ενίσχυσης της ΚΑΕ, το διήμερο Παρασκευής (15/11) – Σαββάτου (16/11).

Ο υπεύθυνος για την επικοινωνία του Ερασιτέχνη με τα μέλη του και συνδετικός κρίκος με τον κόσμο της ομάδας, Χρήστος Βλάχος, θα βρίσκεται στη Λήμνο, με την ευκαιρία του αγώνα της μπασκετικής ομάδας του ΑΡΗ με τον τοπικό Ήφαιστο. Την Παρασκευή, από τις 12:00 έως τις 14:00 και το Σάββατο τις ίδιες ώρες, στο Hotel Diamantidis, οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να εγγραφούν στον Α.Σ., να ανανεώσουν τις συνδρομές τους, αλλά και να πάρουν την κάρτα φιλάθλου του ΑΡΗ, όπως και κουπόνια ενίσχυσης για την ΚΑΕ.

Αυτή είναι η πρώτη από μία σειρά δράσεων του Α.Σ., προκειμένου να προσεγγίσει τα μέλη του και τους φίλους της ομάδας γενικότερα, ώστε να έρθουν πιο κοντά στο σύλλογο και ο τελευταίος να έχει μία πιο στενή επαφή μαζί τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ανακοινώθηκε ο Κουζέλογλου! [pic]

Παίκτης της Ορτέζ και επίσημα είναι ο Γιάννης Κουζέλογλου. Ο Έλληνας ψηλός που μέχρι πρότι…