Κεντρική NBA Αντετοκούνμπο:”Δεν θέλω να ακούω για ξεκούραση”
NBA

Αντετοκούνμπο:”Δεν θέλω να ακούω για ξεκούραση”

giannis antetokounmpo bucks clippers

Κατηγορηματικός αναφορικά με το θέμα της ξεκούρασης ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας στο yahoo sports, τονίζοντας ότι λέει στον προπονητή του ότι δεν θέλει να ακούει για ξεκούραση, αλλά να βελτιώνεται διαρκώς.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τού λέω (στον προπονητή του) πως δεν θέλω να ακούω γι’ αυτό! Προσπαθώ να γίνω καλύτερος και προσπαθώ να κουβεντιάζω μαζί του, μέχρι να βρούμε λύση.

Δεν μπορώ να μιλήσω για το τι κάνουν οι άλλες ομάδες ή οι παίκτες. Θέλω να παίζω. Αν δεν κάνω καλά τη δουλειά μου, δεν νιώθω καλά. Όπως είχε πει και ο Μάικλ Τζόρνταν, η σκληρή δουλειά εξαφανίζει το φόβο. Αν δεν κάνεις καλύτερη την τεχνική σου, δεν νιώθεις καλά. Δεν έχεις ρυθμό. Πάντα μου αρέσει να πηγαίνω στο γήπεδο τα βράδια για μερικά έξτρα σουτ. Είναι μια… μάχη. Προσπαθώ να είμαι περισσότερο στο γήπεδο και να γίνομαι καλύτερος. Έχω πολλά ακόμα να βελτιώσω».

Από την πλευρά του ο Μάικ Μπουντενχόλζερ δήλωσε: «Συνήθως δεν είναι το αγαπημένο μου θέμα ή η αγαπημένη μου δουλειά, αλλά είναι καλός με αυτό. Θα αντιδράσει λίγο, αλλά με σέβεται κι είναι καλός στο κοουτσάρισμα. Πρέπει να τον προσεγγίσεις με σωστό τρόπο. Να του εξηγήσεις γιατί κάνεις ότι κάνεις, ελπίζοντας να το καταλάβει.

Ο Γιάννης είναι τόσο ανταγωνιστικός. Θέλει να είναι στο παρκέ όλη την ώρα. Αλλά νομίζω πως μετά από ένα χρόνο μαζί, και από νωρίς την περσινή σεζόν, άρχισε να εκτιμά πόσο σημαντικό είναι το σώμα του και πόσο σημαντική είναι η υγεία του. Υπάρχει μια μεγαλύτερη εικόνα και θέλουμε να παίξουμε στα playoffs. Θέλουμε να είναι φρέσκος και υγιής. Έχει κάνει καλή δουλειά με το να εμπιστεύεται το προπονητικό επιτελείο και ελπίζω να είναι σε καλή θέση όταν έρθει η ώρα, δίνοντάς του λίγο χρόνο να φροντίσει τον εαυτό του».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…