Κεντρική Basket League ΑΕΚ AEK: “Τζάμπολ” για τους πρόσφυγες της Ακαδημίας

AEK: “Τζάμπολ” για τους πρόσφυγες της Ακαδημίας

5bcafbf9320bcc73f7ffc9d43b3d0b43 3243

Ξεκίνησε σήμερα την διαδικασία ένταξης προσφύγων στην ακαδημία της η ΑΕΚ, όπως είχε αποφασιστεί στην συνάντηση του Μάκη Αγγελόπουλου με τους Μητροπολίτη Αθηναγόρα και τον Αρχιμανδρίτη Παντελεήμονα στις 17/09/19.

Διαβάστε αναλυτικά:

Οι κοινωνικές δράσεις της ΑΕΚ ΒC συνιστούν πάντα βασικό πυλώνα των δραστηριοτήτων της.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΑΕΚ BC με το «Κέντρο Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων και Μεταναστών – Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων» της Εκκλησίας της Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/11), στο Κλειστό «Σπάρτακος» του Δήμου Φυλής, το πρώτο «τζάμπολ» της διαδικασίας ένταξης προσφύγων – μεταναστών (ηλικίας 2005-2014) στην Ακαδημία της (AEK BC ACADEMY – DRAGAN SAKOTA)

Η απόφαση αυτή ελήφθη στην από 17/09/19 συνάντηση του μεγαλομετόχου της ΑΕΚ BC, Μάκη Αγγελόπουλου, με το Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ. Αθηναγόρα, Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του «Κέντρου Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων και Μεταναστών – Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων» της Εκκλησίας της Ελλάδος, και τον Αρχιμανδρίτη κ. Παντελεήμονα, Διευθυντή του Κέντρου. Οι αθλητές θα εκπαιδευτούν στην Ακαδημία της ΑΕΚ BC με υποτροφία.

Ο γενικός διευθυντής της Ακαδημίας και διευθυντής Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. της ΑΕΚ BC, Γιώργος Νικολάου, υποδέχτηκε τους εκκολαπτόμενους αθλητές και τις οικογένειές τους, αλλά και τους εκπροσώπους της Εκκλησίας της Ελλάδος, κοινωνικούς λειτουργούς Ελένη (Έλλη) Κούβαρη, Αθανασία Κοτσιάτου και την ασκούμενη κοινωνική λειτουργό του Πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης, Stephanie Von Scholten. Oι προπονητές Νάκης Μουρατίδης και Ανδρέας Γαβαλάς πραγματοποίησαν την πρώτη αξιολόγηση,  και θα ακολουθήσει η προβλεπόμενη διαδικασία ένταξης στην Ακαδημία. Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Νικόλας Καψάλης, «εν ενεργεία» αθλητής της Ακαδημίας.

H AEK ΒC στα αγόρια και κορίτσια που παραβρέθηκαν στο Κλειστό διένειμε εμφανίσεις και συλλεκτικά δώρα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…