Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Βεργίνης:”Έχουμε πραγματικά ανάγκη τον κόσμο μας”

Βεργίνης:”Έχουμε πραγματικά ανάγκη τον κόσμο μας”

verginis

Κάλεσμα στον κόσμο του Πανιωνίου έκανε ο Δημήτρης Βεργίνης γράφοντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης της ομάδας της Nέας Σμύρνης τόνισε πως ο Ήφαιστος Λήμνου είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, και σε αυτό το πρίσμα κάλεσε τον κόσμο να μετατρέψει το “Σοφία Μπεφον” σε Αρτάκης.

Διαβάστε αναλυτικά:

Καλησπέρα σε όλους…

Kαταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στις ομάδες που μας εκπροσωπούν στην Ευρώπη και να έχουν όλες μια εξαιρετική πορεία φέτος.

Δεύτερη αγωνιστική στο πρωτάθλημα, πρώτο παιχνίδι, όμως, στο γήπεδο μας απέναντι σε μια σκληρή ομάδα τον Ήφαιστο Λήμνου, που την περσινή σεζόν πραγματοποίησε μια εξαιρετική πορεία, ενώ και φέτος ξεκίνησε καλά…

Όλοι στην ομάδα θέλουμε να κάνουμε τη πρώτη μας νίκη στην EKO Basket League και θα τα δώσουμε όλα για να το πετύχουμε.

Eιναι σημαντικό ότι λογικά θα είμαστε πλήρης, αφού είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών τελευταία. Μπορεί φέτος ο Πανιώνιος Su Casa να μη παίζει στο ιστορικό του γήπεδο, της οδού Αρτάκης, αλλά θέλουμε ο κόσμος μας να είναι εκεί, δίπλα μας να μας βοηθήσει να πάρουμε τo πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της σεζόν, με τον ξεχωριστό τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει!

Φέτος τον έχουμε πραγματικά ανάγκη…σας περιμένουμε όλους το Σάββατο (5/10, 15.45) να κάνουμε το “Σοφία Μπεφον”… Αρτάκης!!!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…