Κεντρική Β' Εθνική Το…ανεκτίμητο δώρο στον Τσικόπουλο (pic)

Το…ανεκτίμητο δώρο στον Τσικόπουλο (pic)

panerythraikos genethlia tsikopoulos

Ο Πανερυθραϊκός  πήρε την πρώτη του νίκη στην Β’ Εθνική κερδίζοντας τον Παπάγου, με τους παίκτες της ομάδας να αφιερώνουν την νίκη αυτή στον εορτάζοντας πρόεδρο τους, Δημήτρη Τσικόπουλο. 

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ του Πανερυθραϊκού, γιόρτασε σήμερα τα 48α γενέθλια του με τους παίκτες να του ετοιμάζουν μια όμορφη έκπληξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ένα… ανεκτίμητο και αξέχαστο δώρο έκανε η ανδρική ομάδα του Πανερυθραϊκού στον Πρόεδρο του Συλλόγου, Δημήτρη Τσικόπουλο, με αφορμή τα σημερινά του γενέθλια!

Οι παίκτες μας «έσπασαν» το ρόδι απέναντι στον Παπάγο και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη για τη φετινή σεζόν, την οποία και αφιέρωσαν στον Δημήτρη Τσικόπουλο, χαρίζοντάς του ένα δώρο που θα μείνει αξέχαστο στον Πρόεδρο του Πανερυθραϊκού μας!

Μάλιστα, άπαντες -παίκτες, προπονητές και διοικούντες- βρέθηκαν στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης και… τραγούδησαν στον κ. Τσικόπουλο το τραγούδι των γενεθλίων, με τον Πρόεδρο να σβήνει τα κεράκια της τούρτας, γιορτάζοντας με τον πιο όμορφο και… Πανερυθραϊκό τρόπο τη συμπλήρωση των 48 χρόνων του!

Χρόνια Πολλά, Πρόεδρε! Να σε χαιρόμαστε και κάθε ευτυχία!»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…