Κεντρική Basket League Άρης Τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών ο Παπαδημητρίου, αποχαιρέτησε ο Μπουσβάρος

Τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών ο Παπαδημητρίου, αποχαιρέτησε ο Μπουσβάρος

Ο Α.Σ. Άρης ανακοίνωσε ότι “ο Αχιλλέας Παπαδημητρίου αναλαμβάνει το πόστο του τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών Μπάσκετ του συλλόγου.

Ο Αχιλλέας Παπαδημητρίου, διδάκτωρ συνεχιζόμενης εκπαίδευσης στο Α.Π.Θ., επιστρέφει στον ΑΡΗ, στον οποίο πρόσφερε τις υπηρεσίες του ως υπεύθυνος Ακαδημιών από το 2014 έως το 2016. Έχει εργαστεί, επίσης, για πέντε χρόνια στις Ακαδημίες και τις υποδομές του Ηρακλή και για ένα χρόνο σ’ αυτές της Χ.Α.Ν.Θ.”.

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν θα συνεχίσει ο Δημήτρης Μπουσβάρος ο οποίος έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook:

“Πιστεύω πως κάθε κύκλος ανοίγει και κλείνει ,έτσι είναι στην ζωή και στον αθλητισμό.Μετά από 5 μιση χρόνια ήρθε η στιγμή της αποχώρησης μου από την θέση του Προπονητή της Εφηβικής Ομάδας του Άρη αλλά και της άτυπης του Τεχνικού Διευθυντή των Αγωνιστικών Αναπτυξιακών Τμημάτων του.
Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ γιά την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια.
Πιστεύω όμως πως καταφέραμε αρκετά πράγματα.
Το πιο βασικό 7 παιδιά που συμμετείχαν στην Εφηβική Ομάδα έφτασαν στη συμμετοχή με τη 12 άδα της Ανδρικής Φλιώνης,Καλαιτζάκης,Βουλγαρόπουλος,Κουρτίδης Σιδηροηλίας,Βλάσιος ,Νετζήπογλου και άλλα 3 παιδιά τουλάχιστον που ακολούθησαν την Α ομάδα χωρίς να κάνουν συμβόλαιο.Κι από πίσω έρχονται κι άλλοι .
Ομαδικά επίσης το επίπεδο μας έγινε υψηλό ,καταφέραμε να γίνουμε back to back Πρωταθλητές ΕΚΑΣΘ και να πάρουμε το χάλκινο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας ομάδες με πολλαπλάσια οικονομική δυνατότητα .Παίζοντας πραγματικά καλό μπάσκετ .(Για μένα αυτό μετράει ιδιαίτερα.
Κι όλα αυτά σε χρονιές δύσκολες για τον Άρη .
Δούλεψα γι αυτό με όλο μου το είναι ,προσπαθώντας πάντα να σέβομαι το ίδιο το παιχνίδι και τους παίκτες μου.
Στον Άρη είχα το τεράστιο κέρδος να παρακολουθήσω τον τρόπο δουλειάς προπονητών όπως ο Δ.Πρίφτης,ο Παν.Γιαννάκης,ο Βαγγ.Αγγέλου,ο Γιαν.Καστρίτης και ο Σούλης Μαρκόπουλος.Είμαι ευγνώμων.
Για΄την οικογένεια μου και για μένα προσωπικά ο Άρης και το μπάσκετ είναι ένα κομμάτι από την ζωή μου .Αυτό δεν αλλάζει .
Τελευταίους ‘άφησα τους συνεργάτες μου και τους παίκτες μου ,τους ευχαριστώ για την υπομονή την πίστη και την διάθεση που έδειξαν αυτά χρόνια.
Τους εύχομαι καλή συνέχεια σε κάθε βήμα τους.
Υ.Γ Οι ομάδες και τα προγράμματα χτίζονται πάνω στον αλληλοσεβασμό και την πίστη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…