Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Τα εισιτήρια για τον Κολοσσό

Τα εισιτήρια για τον Κολοσσό

promitheas kolossos

Ο Προμηθέας αγωνίζεται εντός έδρας με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου (19/10, 15:45), με την ομάδα της Πάτρας να βγάζει ανακοίνωση για την διαθεσιμότητα των εισιτηρίων του συγκεκριμένου αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο Προμηθέας γνώρισε τις πρώτες φετινές του ήττες σ’ Ελλάδα κι Ευρώπη κι επιστρέφει μετά από μια βδομάδα απουσίας στην Πάτρα για να υποδεχθεί τον Κολοσσό H Hotels για την 4η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League και θέλει την νίκη για να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στην κεντρική σάλα του “Δημ. Τόφαλος”, με ώρα έναρξης τις 15:45 και οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά 09:00-18:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο κέντρο (Κανακάρη 136, 5ος Όροφος, τηλ: 2610 275820) ή το προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο (τηλ: 2610 434536). Την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται 09:00-13:00 από τα γραφεία της Γραμματείας στο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο και από τα γραφεία της ΚΑΕ στο κέντρο και από το εκδοτήριο μετά τις 14:00.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…