Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Σμιθ:”To σκοράρισμα είναι αυτό που κάνω μια ζωή”

Σμιθ:”To σκοράρισμα είναι αυτό που κάνω μια ζωή”

smith paok e1570295095245

Τρομερή εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα ο Άνταμ Σμιθ, στην νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λάρισας, σταματώντας στους 24 πόντους.

Ο Αμερικανός σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε ότι το σκοράρισμα είναι το βασικό του προσόν, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι επιδιώκει τις επαφές στο παιχνίδι του.

Διαβάστε αναλυτικά:

Για τη νίκη και την εμφάνιση του ΠΑΟΚ:

«Ήξερα ότι πρέπει να παίξουμε καλά. Ο τρόπος που τελείωσε το παιχνίδι με τον Άρη, μας στοίχισε. Ήμασταν πεινασμένοι όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις και ο τρόπος που κερδίσαμε το παιχνίδι, δείχνει πόσο το θέλαμε».

Για τη νίκη αυτή και αν θα δώσει αυτοπεποίθηση:

«Σίγουρα θα μας δώσει αυτοπεποίθηση. Πολλοί από τους παίκτες είναι ικανοποιημένοι από την ατομική τους απόδοση, όσο και από την ομαδική, οπότε αυτό μπορεί να τους βοηθήσει στη συνέχεια».

Για τα στατιστικά που έβλεπε:

«Είδα τα ομαδικά στατιστικά. Κερδίσαμε και στις ασίστ και στα ριμπάουντ, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Αυτό δείχνει πολλά, ότι ελέγξαμε τα ριμπάουντ, κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα και νομίζω ότι είχαμε και περισσότερες επιθέσεις από τον αντίπαλο».

Για το ρυθμό που βρήκε στο δεύτερο ημίχρονο:

«Ήρθε μέσα στο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, παίξαμε με πικ εν ρολ, δε χρειάστηκε να πιέσω κάποια κατάσταση. Στο δεύτερο μέρος, η μπάλα ήρθε σε μένα, πήρα τα σουτ μου, μπήκαν και έκανα τη δουλειά μου».

Για το αν έχει στόχο να βγει πρώτος σκόρερ στην Ελλάδα:

«Είναι πολύ νωρίς. Αυτό που με νοιάζει τώρα, είναι να βοηθάω την ομάδα, να παίρνει τις νίκες που θέλει. Είναι λίγο περίεργο που έχω μεγαλύτερο μέσο όρο, από ότι στην Α2 Ιταλίας. Ο Τζεκουάν (σ.σ. Λιούις) κάνει πολύ καλή δουλειά στο μοίρασμα της μπάλας, έχουμε καλές αποστάσεις, έχω τα σουτ και τα βάζω».

Για την επαφή που επιδιώκει:

«Πιστεύω ότι είμαι σουτέρ ρυθμού. Με βοηθάει η επαφή, επιδιώκω αυτά τα σουτ. Δεν είναι δύσκολο για μένα, το κάνω όλη μου τη ζωή».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…