Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Σαλούστρος:”Η ΑΕΚ έχει φτιαχτεί για να πρωταγωνιστήσει”

Σαλούστρος:”Η ΑΕΚ έχει φτιαχτεί για να πρωταγωνιστήσει”

saloustros

Ματς ειδικών συνθηκών που απαιτεί συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό χαρακτήρισε το επερχόμενο παιχνίδι του Περιστερίου με την ΑΕΚ στο “Νίκος Γκάλης” ο Χρήστος Σαλούστρος μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας ότι η ένωση φέτος έχει φτιαχτεί για να πρωταγωνιστήσει.

Διαβάστε αναλυτικά:

Γεια σας φίλοι μου

Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ ειδικών συνθηκών, γιατί υπήρχε το ταξίδι μέσα στην εβδομάδα για το πρώτο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι με την Γκαζίαντεπ. Θα πρέπει να συνηθίζουμε, το είπα και την προηγούμενη εβδομάδα ότι πλέον πρέπει να αρχίσουμε να ανταποκρινόμαστε σε οποιαδήποτε δυσκολία μας παρουσιάζεται…

Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που έχει φτιαχτεί για να πρωταγωνιστήσει φέτος, με παίκτες από το υψηλότερο επίπεδο και κυρίως πολύ καλούς Έλληνες παίκτες. Είχανε ένα κακό αποτέλεσμα στην Λήμνο με τον Ήφαιστο και αυτό πιστεύω ότι τους πείσμωσε και το δείξανε μέσα στην εβδομάδα στο ευρωπαϊκό ματς που παίξανε στο γήπεδο τους. Αντιδράσανε και κερδίσανε.

Εμείς από την πλευρά μας δεν αλλάζει κάτι, θα πρέπει να παραμείνουμε πιστοί στις αρχές μας και στον τρόπο παιχνιδιού μας. Σκοπός μας είναι να κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ την ΑΕΚ και να βρούμε επιθετικές λύσεις στις αδυναμίες του αντιπάλου μας. Το παιχνίδι διαρκεί 40 λεπτά και θα πρέπει να είμαστε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος για να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί…

Αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ σημαντική για εμάς, καθώς πετύχαμε μια μεγάλη νίκη μετά από 15 χρόνια στην Ευρώπη κόντρα στην Γκαζίαντεπ. Ήταν ένα ματς περίεργο από όλες τις απόψεις, όσον αφορά το μπάσκετ, αλλά και την πολιτική.

Δεν επηρεαστήκαμε όμως καθόλου… Μόνο στην αρχή ήμασταν μουδιασμένοι λόγω της ημίωρης διακοπής του αγώνα. Βέβαια, το ξεκίνημα αυτό μας βοήθησε να καταλάβουμε ότι δεν μπορούμε να εφησυχάζουμε σε καμία στιγμή μέσα στο παιχνίδι και ήρθε μια πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια απέναντι σε μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα όπως είναι η Γκαζίαντεπ.

Χρήστος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…