Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Το παιχνίδι τελείωσε μετά τις δύο τεχνικές ποινές”

“Το παιχνίδι τελείωσε μετά τις δύο τεχνικές ποινές”

Γιατράς

Στις δύο τεχνικές που δέχτηκε η ομάδα του στη δεύτερη περίοδο στάθηκε ο Μάκης Γιατράς μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής του Προμηθέα Πάτρας τόνισε ότι σ΄εκείνο το σημείο τελείωσε επί της ουσίας το ματς.

Αναλυτικά:

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Έπαιξε καλύτερα και είχε διάθεση και ενέργεια. Το ματς τελείωσε μετά τις δύο τεχνικές ποινές στη δεύτερη περίοδο, με την ευθύνη να είναι δική μου. Εκεί χάσαμε μυαλό και συγκέντρωση και ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα. Συνεχίζουμε. Έχουμε ένα σημαντικό ματς την Τετάρτη με την Ουλμ που είναι πολύ καλή ομάδα. Θέλουμε να νικήσουμε και αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα τα καταφέρουμε. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό”.

Για το ρόστερ του Προμηθέα και την κακή εικόνα που έδειξε στη δεύτερη περίοδο: “Η ομάδα θα πάει με δέκα επαγγελματίες και παιδιά των ακαδημιών. Το λέμε και το κάνουμε. Ο Μαντζούκας είναι 16 ετών και δύο μηνών και ο Καφέζας δεν έχει κλείσει ακόμα τα 17. Είναι και ο Μπαζίνας και κάποια άλλα παιδιά. Το θέλει η ομάδα αυτό και θα προσπαθήσουμε μέσω αυτής της διαδικασίας να βγει κάποιος παίκτης. Η ευθύνη είναι δική μου για τη δεύτερη περίοδο, μίλησα απρεπώς και δέχθηκα τεχνική ποινή και είναι δική μου ευθύνη. Η εικόνα μας δεν είναι αυτή. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι θέλαμε να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά. Για τη δεύτερη περίοδο η ευθύνη είναι δική μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…