Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Θέλαμε να ανακτήσουμε τον αυτοσεβασμό μας”

“Θέλαμε να ανακτήσουμε τον αυτοσεβασμό μας”

Το Ρέθυμνο πανηγύρισε μία νίκη ψυχολογίας, καθώς ύστερα από σερί αρνητικά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, η κρητική ομάδα κέρδισε τον Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδος και όπως είπε ο Βαγγέλης Ζιάγκος ήθελαν να ανακτήσουν τον αυτοσεβασμό τους.

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όλη την ομάδα για τη νίκη. Για εμάς είχε μια ιδιαίτερη αξία αυτό το ματς, δεδομένου ότι ήμασταν σε ένα κομβικό σημείο, που οριακά θέλαμε να ανακτήσουμε τον αυτοσεβασμό μας και την αυτοπεποίθησή μας. Όσον αφορά την αλλαγή της εικόνας μας, σε σχέση με τις δυο προσθήκες, διορθώσαμε δυο στοιχεία του παιχνιδιού που ήταν κοινά χαρακτηριστικά στις τρεις ήττες που προηγήθηκαν: Την αντοχή μας στο σκληρό παιχνίδι, στις σκληρές άμυνες και στις επαφές και τον περιορισμό των λαθών.

Αν υπολογίσουμε την παραγωγικότητα και τα λάθη, φαίνεται ότι η προσθήκη των δυο παιδιών, μας βοήθησε να αλλάξουμε την εικόνα μας. Να προσθέσουμε ότι ο Φράνκαμπ μέσα σε τρεις μέρες προσαρμόστηκε στο νέο του ρόλο και ήλεγχε απόλυτα το ρυθμό. Αφήνουμε το παιχνίδι αυτό πίσω μας και επικεντρωνόμαστε 100% στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, που είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Το τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι σε τρεις αγωνιστικές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…