Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου “Πρέπει οπωσδήποτε να βελτιωθούμε”

“Πρέπει οπωσδήποτε να βελτιωθούμε”

sotiris manolopoulos

Ο Ήφαιστος Λήμνου δεν τα κατάφερε κόντρα στο Λαύριο και υπέστη την ήττα στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Basket League. Ο προπονητής της ομάδας, Σωτήρης Μανωλόπουλος, μετά το ματς τόνισε ότι πρέπει οπωσδήποτε η ομάδα του να βελτιωθεί.

Αναλυτικά:

“Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Λαύριο και τον κόουτς Σερέλη για τη νίκη, όπως επίσης να ευχηθώ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά στο παιχνίδι, για τριάντα λεπτά ήμασταν καλύτεροι, αλλά το παιχνίδι διαρκεί σαράντα λεπτά. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν κάναμε τίποτα. Είμαστε μια ομάδα που παίζει με τακτική, δεν εκτελέσαμε τίποτα σωστά. Το Λαύριο στην τελευταία περίοδο έπαιξε πολύ πιο δυνατά από εμάς.

Όσες φορές προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι στην επίθεση, όπου η τακτική ήταν ξεκάθαρη να πάει η μπάλα μέσα γιατί το Λαύριο έπαιζε με δύο ημίψηλα παιδιά, δεν πήγε ποτέ μέσα. Τουλάχιστον όσες φορές προσπαθήσαμε να το κάνουμε. Κι όταν πήγε, δεν εκτελέσαμε τη συνέχεια. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη, είναι η αρχή. Πρέπει οπωσδήποτε να βελτιωθούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …